Zweintstein Bestaat! Harry Potter Fanaten Kunnen Binnenkort Naar Een Echte Toverschool!

Wie wilt er nou niet naar zo’n fantastische school als in de Harry Potter films? Wanneer we de school voor het eerst zagen, werden we er compleet verliefd op. Can you blame us? Nu blijkt het zo dat we allemaal de mogelijkheid krijgen om echt naar Zweinstein te gaan, hoe tof is dat?!


De school zal helaas geen Zweinstein heten maar zal de naam Bothwell School Of Witchcraft gaan dragen. De school zal gebaseerd zijn op de beroemde boeken van J.K. Rowling en vestigt zich daarom in het Herstmonceux kasteel in Oost Sussex. De school wordt officieel in augustus 2017 geopend van 11 tot 13 augustus.

Gasten kunnen drie dagen lang verblijven in dit kasteel waarbij ze kunnen genieten van een heerlijk en groot feestmaal net zoals in de Harry Potter films. Maar dat is niet alles. Er zal een groot moord mysterie evenement gehouden worden waarbij elke gast een bepaalde rol moet vertolken. Je wordt ook gesorteerd in een huis en krijgt echte toverlessen (waaronder spreuken leren en toverdrankjes maken). Natuurlijk kun je ook het kasteel verkennen of buiten een wandeling maken en andere tovenaars ontmoeten.

Natuurlijk kost dit hele gebeuren wel wat. Kaarten kosten al gauw iets in de 400-450 dollar. Niet zo goedkoop dus. Maar echte Harry Potter fanaten hebben dat er vast wel voor over. De tickets zijn vanaf 18 maart te koop via hun website. 

Ga jij hier naartoe?

Lees ook: Slapen Als Een Echte Tovenaar? Het Kan In Dit Harry Potter Hotel!