Zó Ziet Het Leven Van Kendall Jenner Eruit Tijdens Paris Fashionweek.

Op de dag dat Chanel de spring 2016 hield, stond Vogue om 6.30 a.m. voor Kendall’s hotelkamer met een hoop camera’s om een kijkje te krijgen in het hectische leven van een model tijdens fashionweek.

Jenner vertelt aan het magazine dat het lopen in de show van Chanel altijd haar doel is geweest. “Ik weet nog goed dat ik in mijn eerste seizoen naar de Chanel casting ging en dacht: ‘Ik krijg Chanel echt niet, dat is onmogelijk.'” Jenner’s meest recente show voor het modehuis was haar zevende.

Bovendien vertelt ze over haar eerste echte show voor Marc Jacobs. Ze toont haar dankbaarheid naar de designer door te zeggen, ‘Ik denk niet dat ik was geweest waar ik nu ben als Marc me niet had geaccepteerd zoals hij deed. Voor de show had ik een pruik en gebleekte wenkbrauwen, je kon niet eens zien dat ik het was. Ik zag eruit als een alien en ik was naakt. Het was het moment waarop ik kon zeggen, ik doe dit echt.’

Bekijk Vogue’s video hieronder om nog meer te horen over Jenner’s start in de modellenwereld en haar leven als topmodel!


Lees ook: Zijn Kendall Jenner & Gigi Hadid familie?