Zo Ziet Het Leven Van Justin Bieber’s Instagram Crush Er Nu Uit!

Aandacht krijgen van een celeb op Instagram kan je leven echt veranderen. Het bewijs? Cindy Kimberly.

Je herinnert Cindy waarschijnlijk als het prachtige mysterieuze meisje dat verscheen op de Instagram van Justin Bieber samen met de tekst: ‘Omg who is this!!’

Het duurde echter niet lang voor de fans de 17- jaar oude meisje uit  Dénia, Spanje hadden gevonden. Inmiddels is haar leven door een enkele foto in een sprookje verandert. Voor de virale foto werkte ze als babysitter en verdiende ze wat bij maar inmiddels is ze zelf een celeb te noemen. Hier zijn wat feitjes:

Ze heet wolfiecindy op instagram.

A photo posted by Cindy Kimberly (@wolfiecindy) on

Justin Bieber postte des tijds deze foto van haar:

Omg who is this!!

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

Haar leven is serieus verandert door Bieber’s post, ze maakt betaald reclame via Instagram:

https://www.instagram.com/p/BAz2B9aByun/

Inmiddels heeft ze meer dan 713k volgers en is ze zelf dus bijna een celeb en ze zal op de runway lopen tijdens de aankomende Madrid Fashionweek.

Is that me smiling on the gram

A photo posted by Cindy Kimberly (@wolfiecindy) on

Aan Daily Mail vertelde ze: ‘Toen ik zag dat Justin mij noemde op zijn Instagram raakte ik in tranen.. ik ben al zes jaar fan van hem. Mijn leven is positief verandert sinds ik op zijn Insta stond.’ Ze vertelt ook hoe ze omgaat met haar bekendheid: ‘In het begin was het heftig er kwam zoveel op me af, nu begin ik er een weg in te vinden.’
Inmiddels heeft ze erg veel werk door de Instagram-post met name modellenwerk doet ze veel.

Oldie

A photo posted by Cindy Kimberly (@wolfiecindy) on

Lees ook: Justin Bieber flirt openlijk met Ariana Grande via Instagram.