Zo Laat Jij Volgens Jouw Sterrenbeeld Zien Dat Je Iemand Leuk Vindt!

Het seizoen van de liefde is weer aangebroken. Dit betekent dat de liefde weer volop bloeit. Maar hoe weet je nou eigenlijk of iemand jou leuk vindt? En weet jij eigenlijk wel hoe jij je gedraagt als je iemand leuk vindt? Geen zorgen, wij helpen jou daar wel mee. Want volgens jouw sterrenbeeld gedraag jij je zo als je iemand leuk vindt!

Ram 
Rammen worden niet snel verliefd omdat zij niet snel tevreden zijn. Maar als ze verliefd zijn, zijn ze ook goed verliefd en kunnen ze niet stoppen met denken aan die speciale persoon. Ze kunnen hierdoor snel in verlegenheid gebracht worden, iets wat apart is voor deze sterke sterrenbeeld.

Stier
Wanneer zij iemand leuk vinden laten ze dat duidelijk zien. Iedereen om een stier heen zal zien dat hij/zij verliefd is. Zij zullen er alles aan doen om die speciale persoon beter te leren kennen. Maar hun hart geven ze pas weg als ze zeker zijn van hun zaak.

Tweeling
Tweelingen zijn stille bewonderaars. Ze zullen waarschijnlijk niet meteen op je afstappen maar je van een afstandje bewonderen. Ze onderdrukken hun gevoelens zo erg dat waarschijnlijk niemand zal door hebben dat je iemand leuk vindt.

Kreeft
Jij als kreeft houdt van flirten en dit doe je zeker weten als je iemand leuk vindt. Zij vinden het totaal niet erg om een risico te nemen, zelfs als dit betekent dat ze een blauwtje oplopen. Daarnaast zijn ze ook erg gespannen als ze hun crush zien.

Leeuw
Een flirt kun je een leeuw niet echt noemen, wel nemen ze graag de leiding. Als zij iemand leuk vinden weet hun crush dat als allereerste. Ze zijn communicatief erg sterk en houden er niet van om er omheen te draaien. Maar ze vinden het ook wel leuk om uitgedaagd te worden nadat zij de eerste stappen hebben gezet.

Maagd
Het komt zelden voor dat maagden verliefd worden omdat ze erg kritisch zijn. Een maagd zal er eerst goed over nadenken voordat de vonk pas echt zal overslaan. Ze zijn erg casual, dus je zal niet snel zien of zij iemand leuk vinden want ze doen net alsof er helemaal niets aan de hand is.

Weegschaal
Weegschalen zullen er omheen draaien. Zij flirten niet omdat ze snel geïntimideerd zijn. Het zijn hele nuchtere mensen dus ze zullen niet snel laten zien dat ze iemand leuk vinden. Daarnaast zijn ze ook heel serieus en daarom willen ze de andere persoon beter leren kennen voordat het iets serieus wordt.

Schorpioen
Schorpioenen zijn erg gevoelig voor dit onderwerp. Zij laten op een aparte en misschien wel vreemde manier zien dat ze iemand leuk vinden. Ze stellen zich niet graag kwetsbaar op en daarom proberen ze als ze iets voelen het snel af te wimpelen.

Boogschutter
Wanneer een boogschutter een crush heeft kan het alle kanten op gaan. Ze kunnen het aankondigen aan iedereen op de wereld of het gewoon vertellen aan hun crush. Het moet misschien alleen niet al te makkelijk gaan want dat zal hun snel vervelen.
Steenbok
Voordat ze een beslissing nemen wegen ze alles eerst goed af. Op basis daarvan beslissen ze of ze die speciale persoon vertellen wat er aan de hand is. Ze zullen hun tijd niet verspillen aan iemand die ze niet leuk vinden. Hun gevoelens kunnen ze goed verbergen wanneer ze met hun crush zijn.

Waterman
Watermannen vinden het fijn om te praten. Dus als ze een oogje op je hebben zullen ze heel vaak met je praten. Ze zullen niet verliefd worden op iemands uiterlijk. Ze willen liever weten wat voor een persoon diegene is en als dat bevalt kijken ze naar het uiterlijk.

Vissen
Zij analyseren eerst hoe hun crush is en hoe zij denken voordat ze iets ondernemen. Maar wanneer ze weten dat hun crush hetzelfde voelt kunnen ze heel erg extreem reageren. Ze streven naar een serieuze en fijne relatie. Ze zullen ervoor zorgen dat het altijd goed zal lopen in de relatie

 

Lees ook: Jouw Ideale BFF Heeft Dit Sterrenbeeld!