Zin Om Te Binge Watchen Vanavond? Kijk Deze Serial Killer Documentaires..

We waren allemaal in de ban van de serie ‘Making A Murderer’. Ondanks dat het soms een creepy serie kon zijn konden we er geen genoeg van krijgen! Ben jij ook fan van ‘Making a Murderer’ en heb jij vanavond niets te doen? Dan moet je deze documentaires zien over serie moordenaars. 

The Jeffrey Dahmer Files
De documentaire gaat over Jeffrey Dahmer die in 1991 werd opgepakt voor het vermoorden van 17 mannen en jongens. Dahmer werd veroordeeld tot levenslang.

Serial Killers: John Wayne Gacy
Wie heeft gezegd dat clowns niet eng zijn? Deze documentaire gaat over seriemoordenaar John Gacy ook wel bekend als Killer Clown. Hij kreeg deze naam doordat hij als clown verscheen op kinderfeestjes. Hij werd veroordeeld en later geëxecuteerd in Chicago.

This Is The Zodiac Speaking
De Zodiac moordenaar is een seriemoordenaar die tussen december 1968 en oktober 1969 actief was in Noord-Californië. De moordenaar stuurde kranten een aantal brieven onder de naam Zodiac. In de brieven vertelde hij dat hij ongeveer 37 mensen vermoord had. Wie Zodiac is is tot op de dag van vandaag nog steeds een raadsel.

Ted Bundy: The Mind Of A Killer
Ted Bundy werd in de jaren 70 opgepakt voor het vermoorden van 27 vrouwen.

Tales Of The Grim Sleeper
Lonnie David Jr. is verantwoordelijk voor 10 moorden in Los Angeles. Lonnie pleegde zijn eerste moord in 1988 maar hij werd pas in 2010 opgepakt voor zjn moorden. En deze week werd hij veroordeeld tot de doodstraf.

 

Cropsey
Deze documentaire gaat over kinderlokker Cropsey die in de jaren 80 kinderen meenam in Staten Island.

Serial Killers: Jack The Ripper
Wie kent Jack The Ripper niet? In deze documentaire vertellen een aantal experts wie hij was en gaan ze dieper in op de moorden die hij heeft gepleegd.

Gary Ridgway: The Green River Killer
Gary Ridgway werd veroordeeld voor 48 afschuwelijke moorden. In de documentaire interviewen ze Rigdway zijn familie.

H.H Holmes: America’s First Serial Killer
Holmes was de eerste seriemoordenaar in Amerika. In 1893 charmeerde Holmes zijn slachtoffers naar zijn huis waar hij hun vermoorden. De lichamen verstopte hij in de muren..

Confesssions Of A Serial Killer: Jeffrey Dahmer
Dit is misschien wel de engste documentaire. Het gaat over Jeffrey Dahmer, hij vermoorde 17 mannen en at ze op. Je moet dus zeker weten een sterke maag hebben als je dit wilt zien…

 

Lees ook: 8 Emoties Die Elke Netflix Verslaafde Herkent..