Zien! De Trailer Van De Manolo Blahnik Film Is Geweldig!

Manolo Bladnik’s eerste bioscoop debuut komt weer een stapje dichterbij met de release van de trailer van de opkomende biopic en documentaire ‘Manolo: The Boy Who Made Shoes for Lizards.’

Manolo Blahnik

Manolo Blahnik Ragozzino/BFA/REX/Shutterstock

Ook Rihanna, David Bailey, John Galliano, Naomi Campbell en Paloma Picasso zijn te zien in de film, die wordt film geregisseerd door Michael Roberts. Eerlijk? De film is geweldig! Blahnik is een natural in front of the camera, ondanks het feit dat hij niet graag in de schijnwerpers treedt.

Vorig jaar vertelde Blahnik WWD: ‘Ik ben dol op films, maar ik maak me geen illusies. Ik zie mezelf niet als een object van de camera. Sterker nog, ik ben een mess in front of the camera. Daarom zei ik Michael dat ik de enige voorwaarde waarop ik meewerkte aan dit project was dat ik niet te veel gefilmd zou worden, want er zijn dagen dat ik uitgeput ben of ziek. Ik had liever dat mensen over mij zouden spreken – als ze dat wilde tenminste. Daar gaat de film over, het is een documentaire die door de ogen van anderen kijkt, maar ik ben er wel.’

Lees ook: Zo ziet het leven van Kendall Jenner eruit tijdens Paris Fashionweek.