Zanger Zayn Malik Gaat Een Kledinglijn Voor Versace Ontwerpen!

Zayn Malik heeft al een aardige carrière sinds hij One Direction verliet. Hij heeft sindsdien namelijk al een paar nummer 1 hits. Binnenkort mag hij zichzelf ook ontwerper noemen. Hij is namelijk bezig met een nieuwe kledinglijn voor het merk Versace! 

Zayn mag een kledinglijn ontwerpen voor het broertje van Versace, Versus Versace. Versus Versace is alles wat Versace niet is. Het is jong, hip, luid en rebels. Mensen die iets van Versace kopen, kopen niks van Versus Versace.

Dit wordt een grote uitdaging voor Zayn omdat hij geen achtergrond als ontwerper heeft. Donatella Versace, heeft echter heel veel vertrouwen in Zayn en zijn volgers. Ze wil Zayn en zijn volgers gebruiken om een geweldige collectie in elkaar te zetten.

De collectie zal bestaan als uit zowel vrouwen als mannen kleding en zal in mei 2017 online te koop zijn. Er is verder nog niets bekend over de ontwerpen. Zayn zelf is heel enthousiast en zegt dat hij altijd al iets voor het merk Versus Versace heeft willen ontwerpen. Hij weet zeker dat er iets geweldigs gecreëerd zal worden.

Wij zijn in ieder geval benieuwd!

Lees ook: Drop Everything! Zayn Malik Heeft Zojuist Een Nieuw Nummer Uitgebracht!