YUMMY! Starbucks Komt Met Een Speciaal Drankje Voor Valentijnsdag!

Omdat de dag van de liefde steeds dichterbij komt, besluit Starbucks iedereen in de watten te leggen door een nieuw drankje aan te bieden. En daar zijn we altijd blij mee. 

Wat mag er absoluut niet missen op Valentijnsdag? Juist ja, chocolade…heel veel chocolade! Starbucks is het daar blijkbaar helemaal mee eens. Ze voegen twee nieuwe drankjes toe aan hun assortiment die onder een speciale chocolade editie vallen: The Molten Chocolate editie. We hebben het hier over een warme chocolademelk genaamd, Melted Hot Chocolate en een frappuccino genaamd: Melted Chocolate Frappuccino.

Melted Hot Chocolate

Melted Chocolate Frappuccino

De drankjes bestaan uit gesmolten stukjes chocolade met mokka-melk. Bovenop de drankjes zitten mokka-espresso slagroom en topping.

De drankjes vallen onder een limited edition en zijn daarom alleen verkrijgbaar van 10 tot 14 februari. Daarnaast heeft Starbucks nog een leuke actie. Als je op 14 februari naar je dichtstbijzijnde Starbucks gaat en één van deze twee drankjes koopt, dan krijg je er nog een gratis drankje bij. Neem je boyfriend of BF dus maar mee!

Lees ook: Lekker!! Starbucks Lanceert Een Nieuw Drankje Voor Tijdens De Koude Winterdagen!