YESS! Londen Krijgt Een Gigantische Sprookjesachtige Pretpark!

Bye bye, Disneyland Parijs. Hello Paramount London! Vind jij dat je al te vaak naar Disneyland Parijs bent geweest en heb je dringend behoefte om een nieuwe en nog veel grotere pretpark te bezoeken? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Londen zal een veel grotere pretpark openen!

Het park krijgt de naam Paramount London zoals je net al las. Het pretpark zal een beetje weghebben van Disneyland maar het is zeker geen kopie. Het pretpark wordt namelijk twee keer zo groot als Disneyland Parijs zodat er per dag wel 40.000 mensen het park in kunnen. Er zal een groot sprookjeskasteel staan, er zullen veel magische figuren rondlopen en er zullen ook genoeg hotels geplaatst worden om in te overnachten.

De attracties in het park zullen gebaseerd zijn op de films en series van Paramount Pictures. Je kunt hier dan denken aan Indiana Jones, Top Gear, Star Trek, The Godfather, Mission Impossible en zelfs Titanic! Als je het park bezoekt dan heb je ook gelijk toegang tot de bioscopen, concertzalen, restaurants, theaters en het indoor waterpark die je daar vindt. Een dagticket kost 65 euro. Wij vinden dat hartstikke meevallen! We zullen echter nog wel even op dit pretpark moeten wachten want hij is pas in 2022 klaar.

Wij hebben er nu al zin in!

Lees ook: Hoe Gaaf Is Dit?! Dubai Heeft Het Grootste Indoor Pretpark Ter Wereld Geopend!