YES! Urban Decay Brengt Een Gloednieuw Naked Palette Uit!

De Naked palettes van Urban Decay zijn niet weg te denken uit de stash van een beautyfreak. Je wilt ze allemaal hebben, want ze zijn stuk voor stuk prachtig en met geweldige kleuren. Maar wat de fans misten, was een Naked palette met matte kleuren. En Urban Decay luisterde.

Want Het Amerikaanse merk komt met een nieuw Naked palette, namelijk het Naked Ultimate Basics palette. Het is eigenlijk een combinatie van de original Naked palettes en de Naked Basics palettes. 12 matte basiskleuren die niet in je beautystash mogen ontbreken. Alle kleuren zijn nieuw en nog nooit eerder vertoond, dus een musthave voor alle beautylovers!

Bij het palette zit uiteraard een dubbelzijdige brush, zoals bij alle naked palettes. Hij zal zo’n €50 gaan kosten, net als de originele palettes. Eenn releasedatum heeft Urban Decay niet bekend gemaakt; maar er wordt gespeculeerd dat het eind deze maand, of anders begin september te koop zal zijn. Zie hieronder de kleuren, mocht je nog twijfelen (kunnen we ons bijna niet voorstellen).
Lees ook: Met Dit Super Makkelijke Oogschaduw Trucje Laat Je Je Haren Voller Lijken!