YES! Netflix Voegt 39 (!) Nieuwe Titels Toe!!

Wat ik het liefst doe? Mijn bad vol laten lopen, kaarsjes aan, wijntje inschenken en mijn laptop – met gevaar voor zijn leven – plaatsen op mijn badkamerkrukje zodat ik vanuit het warme water Netflix kan kijken. Ik weet het, ik weet het: elektronische apparatuur hoort niet thuis in vochtige ruimtes. Maar mijn verslaving gaat voor mijn verstand en ik doe het lekker toch! 

Morning!! Breakfast in bed. #sunday #tea #breakfast #bedroom #bagels #macbook #tbt #goodmorning

A photo posted by MARIELLE (@marielleheart) on

[Ik kijk trouwens ook graag Netflix in bed]
Deze week nog werd ik wakker met vocht achter het scherm van mijn iPhone. ZUCHT! Ik had het ding niet eens in het water laten vallen ofzoiets. Gewoon op mijn geliefde badkamer krukje neergelegd tijdens het douchen, zodat, tech-verslaafd als ik ben, ik af en toe door mijn glazen douchewand kon spieken naar de push-meldingen die verschenen op mijn vergrendelde scherm. STRAF. Ik werd gestraft! Bij het slapen gaan was er niets aan de hand, maar de volgende dag toen ik opstond was mijn scherm zwaar gevlekt. Hoe het kan mag Joost weten, maar ik ken geen Joost dus ik weet niet hoe het kan. Na 4 dagen in de rijst – waarvan twee dagen in zilvervliesrijst wat niet blijkt te werken – doet mijn wit met zilvere liefde het weer. Moraal van dit verhaal? Ik heb er niks van geleerd! Netflix heeft namelijk zojuist bekend gemaakt dat ze 39 (!) nieuwe titels online slingeren en die wil ik, uiteraard, weer vanuit mijn warme badje bekijken!

Eerder deze week verscheen seizoen 6 van PLL al op de Nederlandse Netflix, maar daar blijft het dus niet bij. Een hele waslijst aan mooie kijk-pareltjes staan op de streaming-dienst. Kortom, laat je bad maar vast vol lopen want dit zijn ze:

– The Vampire Diaries (6 seizoenen).

– Monsters en Co.

– Lovesick (2 seizoenen).

– Crazy Ex-girlfriend (seizoen 1 + S02E05).

– Global Waste: The Scandal of Food Waste.

– De Kerst-dingen: o.a. Jingle All The Way + A Christmas Carol

En dit is slechts een kleine greep. De gehele lijst met newbie’s vind je op netflix-nederland.nl.