Er Komt In Rotterdam Mogelijk Een Kattencafé Waar Je Kunt Knuffelen Met Poesjes!

Je hebt waarschijnlijk al een paar keer gehoord over katten en hondencafés in verschillende landen waar je lekker kunt kroelen met lieve diertjes onder genot van een bakkie troost. Bereid je voor: er komt waarschijnlijk een kattencafé in Rotterdam!

In Amsterdam hadden we er al een maar in Rotterdam nog niet. Daar komt waarschijnlijk verandering in. Friederikke Haumann (25) is gekomen met het idee van een kattencafé: Pebbles Kitty Cat Café in Rotterdam. Zij is ervan overtuigd dat mensen van katten moeten kunnen genieten.

Het concept is net zo als de andere kattencafés hetzelfde. Het café heeft de uitstraling van een huiskamer en voor een klein bedrag kan je iets eten, drinken en spelen met katten. Dit café is ideaal voor mensen die door een bepaalde reden geen huisdier kunnen hebben. Dat probleem had Friederikke ook toen ze nog studeerde. Haar studentenhuis liet geen huisdieren toe.
A photo posted by Alisha (@littlelovebug_ar) on

Friederikke heeft nu zelf al 3 katten. Er zitten volgens haar nog teveel katten in de dierenasiel. Die wil zij een fijn thuis geven in het kattencafé.

A photo posted by Alisha (@littlelovebug_ar) on

Om dit kattencafé ook echt in Rotterdam te krijgen moet een goede locatie gevonden worden en moet er natuurlijk geld voor zijn. Het startkapitaal is 30.000 euro. Wie het concept steunt, krijgt een tegoedbon van het kattencafé en kan deze inwisselen voor een high tea met katten.

Laten we hopen dat dit café er ook echt komt te staan!

Lees ook: Bij Dit Koffietentje Krijg Je Een Echte Puppy Bij Je Koffie!