Yes! Dankzij Deze Tips Zal Jij Het Stukken Warmer Hebben Tijdens De Kou!

Het is alweer stukken kouder in ons kikkerlandje! We kunnen ondertussen onze zomerkleding weer verstoppen in de kast en onze herfst/winterkleding uitpakken. Haat jij deze tijd van het jaar omdat jij het ook altijd zo koud hebt?! Dankzij deze tips zal je het stukken warmer hebben.. trust us!

1 | Verwaming Uit & Trui Aan
Wanneer je het koud hebt heb je snel de neiging om de verwaming lekker hoog te zetten. De temperatuur in de kamer zal al snel omhoog gaan maar wat je wilt is dat je lichaamstemperatuur hoger wordt. Dus wat je dan moet doen is een dikke trui aan doen! Heb je het daarna nog steeds koud, doe de verwaming dat ietjes hoger…

2 | Draag Een Muts

3 | Hot ‘N Cold
Tijdens het douchen moet je niet alleen warm water gebruiken maar ook koud water.. brrr… Het warme water zorgt ervoor dat je meteen opgewarmd zal worden. Koud water zorgt ervoor dat jouw bloed goed zal blijven circuleren door je huid en organen. Daarnaast versterkt het ook je immuun systeem!

4 | Handdoek Onder De Deur
In de winter kan het erg tochten. Wanneer de voordeur eventjes opstaat kan je de koude lucht alweer verwelkomen in je warme kamer. Doe een handdoek onder de deur en het zal nooit meer tochten in je kamer. Super handig!

5 | Bakken!
Heb je het nog steeds koud? Ga dan bakken! De oven zal heel het huis opwarmen en daarnaast is het super leuk. En wie wilt nou niet een zelfgebakken koekje eten tijdens het drinken van een kopje thee?

6 | HandWarmers
Hand warmers zijn pads die heel goed warm blijven. Sommige moet je in water koken en een tijdje laten afkoelen. Dankzij de handwarmers zullen jouw handen nooit meer koud aanvoelen en daarnaast passen ze heel makkelijk in je jaszak!

 

 

Lees ook: 13 Winter Struggles Die Elke Vrouw Herkent!