YEAH! Er Komt Waarschijnlijk Een Spin-Off Van Pretty Little Liars!

We vinden het nog steeds hartstikke moeilijk dat we bijna afscheid moeten gaan nemen van PLL. In april zullen de laatste afleveringen te zien zijn en dan eindigt de serie officieel. Maar wees niet getreurd. Dit is niet het laatste wat we van de PLL-wereld te zien krijgen. 

Seriemaker, I. Marlene King is momenteel druk bezig met de nieuwe serie, Famous In Love, die in april te zien zal zijn met Bella Thorne in de hoofdrol. Maar toch is ze nog niet klaar om definitief afscheid te nemen van de PLL-wereld.

Sara Shepard, de schrijfster van de PLL boeken, heeft namelijk nog een boek: The Perfectionists. Het boek gaat over vijf meisjes die allemaal een hekel hebben aan een student genaamd Nolan omdat hij hun allemaal iets verschrikkelijks heeft aangedaan. Voor de grap bedenken ze een plan om hem te vermoorden. Ze zouden dit natuurlijk nooit echt doen. Maar dan wordt Nolan echt vermoord en dat precies volgens de plan van de meisjes. Alleen…hebben zij het niet gedaan.

Krijg je al een PLL-vibe? Wij wel! Een Reddit-gebruiker onder de naam tiagob94 ging op onderzoek uit en kwam erachter dat twee karakters van The Perfectionist-wereld in de allerlaatste aflevering van PLL te zien zullen zijn.

 

Dat is geen toeval meer toch? I. Marlene King die achter de tv-verfilming van PLL zit, liet weten dat zij ook achter de tv-verfilming van The Perfectionists zal zitten.

https://twitter.com/imarleneking/status/819646139876024321?ref_src=twsrc%5Etfw

Wij vinden dit geweldig nieuws en kunnen in ieder geval niet wachten tot we de serie te zien krijgen!

Lees ook: De Schrijfster Van PLL Brengt Een Nieuwe Nog Leukere Serie Uit!