YAY! Deze Disney Klassiekers Worden Allemaal Omgetoverd Tot Live-Action Films!

Geef maar toe, jij kijkt nu nog steeds naar de klassieke Disney films waarmee je bent opgegroeid. Je kunt er geen genoeg van krijgen en dat begrijpen we maar al te goed. Maar wat is er nou beter dan een animatie versie van Disney films? Juist, ja! Wanneer deze in live-action films worden omgetoverd natuurlijk! Wij hebben een lijstje voor jullie met Disney films die definitief omgetoverd worden tot een live-action film!

1. Mulan (2 november 2018)
Er werd een tijdje getwijfeld over de remake van Mulan maar in oktober 2016 is de remake definitief geworden en werd er al druk gezocht naar een Chinese actrice die de rol van Mulan op haar zou nemen. De cast voor Mulan zal bijna helemaal uit Chinese acteurs en actrices bestaan.

2. Aladdin (datum onbekend)
Guy Richie zal achter de productie van deze prachtige musical zitten. De cast voor de film is nog niet bekend. Maar ik denk dat we zelf misschien al een aantal acteurs en actrices in gedachten hebben.

3. The Lion King (datum onbekend)
Jon Favreau, die onder andere The Jungle Book regisseerde en momenteel aan de tweede deel van de film werkt, zal ook achter de productie van The Lion King zitten. Donald Glover zal de stem van Simba gaan inspreken en James Earl Jones zal de stem van zijn vader, Mufasa gaan inspreken. Er zullen geen echte dieren in de film voorbij komen. Alles zal via de computer gedaan worden.

4. The Little Mermaid (datum onbekend)
We hebben het eerder al gehad over de remake van The Little Mermaid gebaseerd op het sprookje van Hans Christian Andersen. We waren allemaal een beetje teleurgesteld dat het niet de Disney versie was die verfilmd werd. Maar nu krijgen we toch het leuke nieuws dat ook de Disney versie verfilmd wordt tot een live-action film! De cast voor de film is nog niet bekend.

5. Dumbo (datum onbekend)
Het kleine olifantje dat kon vliegen zullen we nooit vergeten. Deze klassieker zal ook in een live-action film veranderen. Tim Burton zal achter de productie van de film zitten. Verder is er nog niet veel over de film bekend.

6. Sneeuwwitje (datum onbekend)
De songwriters van La La Land zullen liedjes schrijven voor de film die perfect samengaan met het script van Girl on The Train schrijfster Erin Cressida. De film zou dus best wel duister kunnen worden.

7. Pinocchio (datum onbekend)
In 2015 maakte Disney bekend dat er een remake van de film gemaakt zou worden. Warner Bros. werkt ondertussen ook al aan hun eigen remake met Robert Downey Jr. in de hoofdrol.

8. The Sword in the Stone (datum onbekend)
Net als bij Pinocchio is er nog niet veel bekend over deze film. Alleen dat er een Game of Thrones producer achter deze film zal zitten. Hij zal dus zeker goed zijn.

9. Peter Pan (datum onbekend)
De producer van Pete’s Dragon, David Lowery zal werken aan de film en belooft dat de live-action film net zo goed wordt als de animatie film. Er zal ook een live-action film gebaseerd op Tinker Bell gemaakt worden genaamd: Tink. Reese Witherspoon zal de rol van Tinker Bell op haar nemen.

10. Winnie the Pooh (datum onbekend)
Marc Foster, de producer van World War Z en Finding Neverland zal werken aan de film. De film gaat over Winnie the Pooh en zijn beste vriend. Je kunt het vergelijken met een gezinsvriendelijke versie van Ted (zonder de vieze grapjes).

Bonus:
Er worden ook nog films gemaakt over Cruella van de 101 dalmatiërs, Prince Charming van Assepoester of Sneeuwwitje en Disney’s Fantasia. Er zijn over deze films is nog niet veel bekend.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot we al deze films kunnen gaan kijken.

Lees ook: Disney Heeft Zojuist Alle Nieuwe Films Voor De Aankomende Vier Jaar Bekend Gemaakt!