YAS! Er Komt Een Nieuwe Teen-Murder Serie Op Netflix Die Net Zo Goed Is Als PLL!

Ja.. ik het het zwaar.. Zwaar met het naderende verlies van mijn PLL vriendinnen dat er zo genadeloos aan zit te komen. Als troost was daar een nieuw seizoen van Gilmore Girls, maar ik wil meer! En dat brengt Netflix me gelukkig (en jou ook!). 

Het Amerikaanse netwerk The CW brengt een nieuwe serie uit genaamd Riverdale, die de perfecte mix vormt tussen Gossip Girl en jawel PLL! Dat The CW weet hoe je een goede serie maakt blijkt wel uit hun geweldige voorgaande titels: zowel Gossip Girl als The Vampire Diaries zijn van hun hand afkomstig.

De nieuwe serie Riverdale is gebaseerd op het stripverhaal Archie, maar heeft totaal geen nerdy-strip ‘feel’. Riverdale is een romantisch, idyllisch dorp met een zeer duister kantje: er is een moord gepleegd op een jongen uit het dorp.

#Riverdale is coming soon to @thecw!

A photo posted by Riverdale (@thecwriverdale) on

Naast het verhaal is ook de cast veelbelovend: in de serie speelt Cole Sprouse – je weet wel, van Disney’s The Suite Life of Zack & Cody. Ook Luke Perry, bekend van Beverly Hills, 90210, wist een belangrijke rol in de wacht te slepen.

Vanaf 27 januari is Riverdale op Netflix te bekijken. Ik heb er zin in!