Wait What?! MAC Brengt Een Wel Heel Bijzondere Nieuwe Zomer Make-up Lijn Uit!

In de zomer zijn we gewend om wat lichtere kleuren te dragen wat betreft kleding en make-up. Meestal kiezen we voor subtiele pastel tinten, maar daar komt deze zomer verandering in.

MAC heeft namelijk een wens; en die is dat elke vrouw er bij loopt als een catwalk model dus willen ze de vrouw massaal aan de donkere make-up tinten hebben. De nieuwe MAC collectie: MAC Fashion Pack bevat daarom de kleuren die je vaak op de catwalk voorbij ziet komen.

De collectie bestaat uit kleuren die donker en fel zijn zoals roze en paars. Ook bestaat de collectie uit verschillende producten zoals: 2 oogschaduw palletjes, 3 eyeliners, 4 lipsticks en 2 nagellakken.
De prijzen van deze producten verschillen van elkaar. Je hebt prijzen tussen de $9 en $32 dollar. Je kunt ze vanaf 9 juni online bestellen maar vanaf 23 juni tot 28 juli zijn ze in de MAC winkels verkrijgbaar.

Als jij houdt van felle roze lippen of oogschaduw kleuren die je ogen doen spreken dan is deze collectie echt iets voor jou! Ga je liever voor lichtere tinten? Dan heeft MAC natuurlijk genoeg andere leuke producten.

Lees ook: JAAA! Je Kan Nu Zelf De Kleur Van Je Mac Lipstick Samenstellen!