WTF: Deze Jonge Vrouw Werd Blind Door Red Bull.

Meet de Ierse Lena Lupari, deze jonge vrouw is letterlijk verslaafd aan Red Bull en kan de drankjes dan ook niet laten staan. De jonge moeder dronk zo’n 28 blikjes per dag en dat heeft grote gevolgen voor haar gezondheid. Door de suikers in het drankje is ze door de jaren heen enorm veel aangekomen en begint nu zelfs blind te worden.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

In totaal dronk de werkloze Lupari meer dan zeven liter Red Bull per dag wat meer dan 3000 calorieën oplevert. Zelf zegt de 26-jarige moeder dat ze zich niet zo lekker voelde: ‘Ik had al vijf jaar last van migraine en hoofdpijn, maar ik negeerde het gewoon en slikte pijnstillers.’ De moeder zegt nooit eerder last te hebben gehad van haar Red Bull verslaving. Naast deze zeer ongezonde habit laten ook de eetgewoonten van Lena te wensen over, aan Daily Mail vertelde ze dat ze drie jonge kinderen heeft, waarvan één gehandicapt is: ‘Ik heb geen tijd om te koken dus ik haal meestal wat fastfood.’

Op het hoogtepunt van haar verslaving woog de jonge moeder 165 kilo en spendeerde 600 euro per maand aan de energiedrankjes.

Toen Lupari afgelopen juni in elkaar zakte, constateerden de artsen dat ze leed aan idiopathische intracraniële hypertensie: een bijzonder zeldzame aandoening waarbij er verhoogde druk op de hersenen wordt gemeten. Veroorzaakt door het overgewicht dat ze heeft gekregen door de vele suikers in de energiedrank. Door de aandoening is de kans groot dat Lena binnenkort niet meer kan zien.

Inmiddels ligt ze in het ziekenhuis en mag ze geen Red Bull meer drinken van haar artsen, wat heeft geleid tot 12 kilo aan gewichtsverlies. Of Lena blij is met deze veranderingen valt te betwijfelen ze stelt zelfs eisen:  “Ik wil geen maagverkleining, maar ik wil dat de Nationale Gezondheidsdienst bootcamp-lesjes voor mij betaalt. Alleen zo hoef ik niet geopereerd te worden en zal ik ooit weer gezond worden”.

Door gezonder te leven zou de zwelling kunnen afnemen waardoor ze haar zicht weer kan terugkrijgen.

Lees ook: Deze vrouw liet zich ombouwen tot real sex doll!