Wow! Je Kunt Vanaf Dit Jaar Voor €65 Naar New York Vliegen!

Ja ik ben ervan.. ik ben van veel voor weinig en ik schaam me er niet voor. Zeker als het om reizen gaat zit ik altijd voor een dubbeltje op de eerste rij. Ik word dan ook super blij van het nieuws dat prijsvechter Norwegian nieuwe transatlantische vluchten wil openen vanuit Ierland en ja; voor een prikkie!

Afbeeldingsresultaat voor new york

Ook Schotland staat voor het nieuwe bedrijf overigens hoog op het lijstje. Volgens Britse media heeft de maatschappij een nieuwe verbinding tussen Edinburgh en New York op de planning met een super laag tarief van €65 per enkele reis!

Begin december kreeg de maatschappij de definitieve goedkeuring voor de nieuwe vluchten naar New York en ontvingen ze een Europese vliegvergunning. Er zullen vluchten vanaf Cork en Shannon worden gepland en mogelijk ook vanaf Dublin. Aan het lijstje van nieuwe routes hoopt Norwegian in de zomer ook Edinburg-New York toe te voegen.

Het mooie is dat Ryanair naar zowel Edinburgh als Dublin vliegt en je die spotgoedkope vlucht dan ook daadwerkelijk kunt gaan nemen! De extra lage tarieven worden mogelijk door de introductie van de nieuwe Boeing 737 MAX op de transatlantische routes. Norwegian krijgt in april 2017 de eerste 737 MAX geleverd. Door in de VS te vliegen op vliegvelden net buiten New York gelegen (dus geen JFK of Newark) bespaart Norwegian op de luchthavenpremies.

Nu al naar New York voor een klein prijsje? Budgetmaatschappij WOW Air biedt al vluchten aan tussen Edinburg en New York. Je moet dan wel overstappen in IJsland.