Wow: Deze Vrouw Liet Zich Ombouwen Tot Real Sex Doll.

Om na dit artikel nog even in de real doll modus te blijven, en de real doll nog meer real te maken willen we jullie graag kennis laten maken met de volgende dame.

Meet Victoria Wild, dit Franse model spendeerde $38,823 aan plastisch chirurgie om haar droom uit te laten komen: ze wilde er namelijk uitzien als een real sex doll. WHAT?!

Victoria voor haar operaties Foto: News Dog Media

Victoria voor haar operaties Foto: News Dog Media

De dertig jarige Wild financierde haar obsessie voor plastische chirurgie met geld dat ze verdiende met modellenwerk en wat financiële hulp van haar vriend. Zelf vertelde het model aan Daily Mail: ‘Ik had en erg normale jeugd, ik woonde in een klein dorpje op het platteland. Ik wist destijds niets van plastische chirurgie maar droomde er toch altijd al van om een sexy bimbo doll met grote borsten en enorme lippen te zijn. Ik hield van de manier waarop poppen eruit zien. Het was een ware fantasie van me.’ Ze vervolgde met: ‘Wie wil er nou niet worden behandeld als een bimbo doll? Het is zo’n sexy look. Mensen kijken me na op straat en ik vind het heerlijk om op deze manier op te vallen.’

En na de operaties. Foto: News Dog Media

En na de operaties. Foto: News Dog Media

Op haar verlanglijstje staan op het moment nog bil-implantaten en nog drie aanpassingen aan haar borsten. Over haar investerende vriend zegt ze het volgende: ‘Simon is een succesvolle zakenman, hij houd van deze bombshell, plastic look. Hij bood aan me financieel te helpen met de operaties en motiveerde me om mijn doelen behalen.. Ik krijg door mijn looks veel meer glamour modellenwerk. Ik zou graag een bekende sex doll willen worden.’

 Foto: News Dog Media

Foto: News Dog Media