WOW! De iPhone 8 Zal Waarschijnlijk Helemaal Van Glas Gemaakt Zijn!

De iPhone 7 is nog niet eens uit en er gaan nu al geruchten rond over de iPhone 8. Als je high hopes had voor de functies van de iPhone 7 hou je dan maar vast want de iPhone 8 schijnt helemaal de shit te worden. 

Ontwerpen van de iPhone 8 zijn onlangs uitgelekt en daaruit blijkt dat de nieuwe iPhone hoogstwaarschijnlijk van glas gemaakt zal worden.

Apple expert Ming-Chi Kuo heeft aan investeerders doorgegeven dat de normale aluminium behuizing van de iPhone weggehaald wordt en vervangen zal worden door glas. Echter roept dit vragen op: glas breekt super makkelijk?! Kijk maar naar de schermpjes van de iPhone 4 en 4s.


Oplossing: volgens geruchten wordt er gebruik gemaakt van extreem sterk glas zodat de telefoon niet breekt. Door het gebruik van dit glas is het voor Apple mogelijk de iPhone een compleet nieuwe look te geven. Het toestel zal bijvoorbeeld geen LCD-scherm krijgen maar een AMOLED scherm zoals de Andriod toestellen reeds hebben.
Helemaal enthousiast en hoop je dat de geruchten waar zijn?! Dan zul je toch nog even moeten wachten: de iPhone 8 komt pas in 2017 uit, daarnaast is de prijs nog niet bekend.


  Lees ook: Waaah!! Wordt De Nieuwe iPhone 7 Waterdicht?!