Winnen! Met Deze Beer Carrier Vervoer Je Je Alcohol Heel Gemakkelijk Op De Fiets!

Het voetbalseizoen is in volle gang. Afgelopen woensdag won Ajax nog glansrijk van Lyon en is de kans dus groot dat de club voor het eerst in 21 jaar de finale zal halen. En ook tegenhanger Feyenoord staat zondag een belangrijke wedstrijd te wachten: als de club wint is de ploeg verzekerd van de vijftiende landstitel! Dit betekent twee dingen: je vriendje is, ongeacht welke club hij aanhangt, in een bijzonder goed humeur maar aan de andere kant betekent het ook dat je lover enorm veel tijd doorbrengt met z’n vrienden en bier. Zucht. Gelukkig hebben wij het ultieme plan bedacht om als queen uit deze situatie te komen.

Je vriendje is in zijn nopjes; het ideale moment om wat extra credits te verdienen en de titel ‘Best Girlfriend Ever’ te verkrijgen. Wij kwamen namelijk deze geweldige Beer Carrier tegen van het merk KAZMOK. Dat is natuurlijk het ultieme cadeau om op dit moment aan je vriendje te geven. Waar ‘ie afgelopen woensdag nog met een zielig plastictasje gevuld met bier op de fiets richting zijn vrienden stapte, kan ‘ie dat de volgende wedstrijd compleet in stijl doen met zijn Beer Carrier – die jij hem hebt gegeven. Ok, het is een kleine investering maar denk eens over alle eisen die jij, door dit geweldige gebaar, kunt stellen in de toekomst 😉. En ook voor jezelf issie enorm handig; je stopt er een paar Corona’s in en fietst zo naar die barbecue in het park!

Nog beter: We mogen een Beer Carrier weggeven! Winnen? Tag je boyfriend in de comments of Facebook of laat weten wat jouw favoriete alcoholische versnapering is! 

Ook prettig; je bent mega milieubewust bezig. KAZMOK maakt de Beer Carrier namelijk van gebruikte transportbanden. Naast dit coole item maakt het merk overigens ook zakentassen, die je man ook erg zal waarderen. Zo hebben ze de Associate (een laptoptas). Het materiaal is sterk, slijtvast en uniek in termen van kleuren en patronen. Daardoor heeft ieder product zijn eigen verhaal. De meest gecollecteerde transportbanden zijn zwart, zoals in de supermarkt. Heel soms komt een geribbelde transportband van Schiphol of een groene van de bloemenveiling binnen. Van deze zeldzame banden worden ‘collector’s items’ gemaakt.

Via deze link kun je de Beer Carrier bestellen.