Wil Jij Vollere Wenkbrauwen? Wij Hebben De Perfecte Truc!

Waar jaren geleden je wenkbrauwen zo dun mogelijk moesten zijn en iedereen flink aan het epileren was, willen we nu allemaal brows á la Cara Delevigne. Maar dat laten groeien van je wenkbrauwen gaat moeilijker dan gedacht…tot nu!

cara

Vroeger bleven we onze wenkbrauwen plukken tot het bijna letterlijk streepjes waren. Nu laten we ze groeien en groeien, maar dat gaat minder snel dan we gehoopt hadden… Er zijn verschillende brow treatments die beweren dat ze je wenkbrauwen sneller laten groeien, maar die zijn vaak aardig aan de prijzige kant. En waarom veel betalen, als je ook makkelijk zelf een groei serum kan maken? Wij vertellen je hoe!

Benodigdheden:

  • Castor olie
  • Kokosolie (vloeibaar!)
  • Vitamine E olie
  • Klein potje
  • Wenkbrauwborsteltje

Zo doe je het:
Giet van elke olie  éénderde deel van het potje vol. Mix alle oliën goed met elkaar en dan is je serum klaar! Simpel he? Voor het aanbrengen van het serum doop je wenkbrauwborsteltje in het serum. Zorg ervoor dat er genoeg serum op zit, maar kijk uit dat het niet druipt! Borstel vervolgens je wenkbrauwen totdat alles bedekt is. Het beste is om het serum aan te brengen voor je gaat slapen, dan heeft het genoeg tijd om goed in te werken!
Lees ook: Dit Zeggen Je Wenkbrauwen Over Jou!