Wil Jij De Hele Dag Chocolade Eten En Betaald Worden? Dan Is Dit Jouw Droombaan!

Het is de droom van elke chocolade lover om de hele dag chocolade te eten. Krijg jij hier geen genoeg van? Begin je al met watertanden als je aan chocolade denkt en zou je betaalt willen krijgen voor het eten van chocolade? Dan moet je echt solliciteren op de volgende vacature. 

Het bedrijf, Mondelez, is het moederbedrijf van Milka, Oreo en Prince. En zij zijn op zoek naar een chocoladeproever! Ze plaatsten onlangs een vacature met een aantal eisen. Zo moet je een echte chocolade fan zijn en goed feedback kunnen geven op de producten.

Je proeft de nieuwste producten van het bedrijf en test of deze wel lekker zijn. Je mening deel je met nog elf andere chocopanelleden. Na de test moet er een antwoord naar voren komen: het is lekker en is klaar voor productie of het is niet lekker en niet klaar voor productie.

Heb je al een baan maar wil je dit baantje toch heel erg? Maak je niet druk! Je werkt maar 7,5 uur per week, verdeeld over drie middagen per week. Het is trouwens nog wel een eis dat je goed Engels kunt spreken. Het hoofdkantoor staat namelijk in het Britse Reading. Het geven van je mening in het Engels is daarom hartstikke belangrijk.

Wil jij graag solliciteren op deze vacature? Dan kan dat hier.

Lees ook: DROOMBAAN! Pizza Hut Zoekt Iemand Die Pizza Etend De Wereld Door Wil Reizen!