WHUT: Cody Flirtte ‘Per Ongeluk’ Met Ex Gigi Hadid.

Onverwachte ontmoetingen met een ex zijn the worst ever – vooral omdat je op dat moment make-uploos, met vet haar in je aussie naar de supermarkt gaat. FUCK, dit is hém! Face down, face down! Snel verstop je achter het schap met inlegkruisjes (let’s make this less awkward..). Ook Cody Simpson, de ex van Gigi Hadid, heeft een similar story maar die van hem topt die van jou sowieso!

De zanger liep zijn ex vriendinnetje namelijk niet tegen het lijf, hij had een stoel naast haar op een internationale vlucht.. WHUT?! Ja echt. Wat het nog ongemakkelijker maakte, zo vertelt hij aan Australian radio station NOVA, is dat hij per ongeluk met haar wilde flirten: “Ik zit daar en ik zie dat blonde haar en ik denk, ‘Oh yeah, let’s do it!’ Ze was een boek aan het lezen of zoiets op haar telefoon, ze had haar hoofd naar beneden dus ik kon het niet precies zien. Ik kon alleen haar blonde haar zien en ik dacht ‘Yes!’ toen keek ze op en dacht ik….”

“Toen ze me aankeek, kreeg ik een nervous breakdown, ik had het gevoel dat iedereen naar me keek. Ze keek me echt aan van ‘Wat doe je?’ Ik zei dit is mijn stoel en zij schudde haar hoofd.” Simpson is een slimme man en deed het enige juiste wat je kan doen in zo’n situatie: dit awkward momentje delen met de wereld. ‘Ik ging zitten en zette SnapChat aan en zei ‘Yo’ en toen keek ze op en drukte ik op de knop.” Dit is het resultaat:

Foto: Snapchat

Foto: Snapchat

Lees ook: Gigi Hadid verlaat het huis van Joe Jonas na wilde nacht.