WHUT?! Chipsmerk Cheetos Komt Met Een Eigen Beautylijn?!

Oke, dat chipsmerken soms met hele andere producten komen dan chips zijn we wel gewend. We hadden alleen nooit verwacht dat een chipsmerk een beautylijn zou kunnen uitbrengen. Maar dat is wel wat er nu gebeurt!

We kennen allemaal de Cheetos chipjes wel. Heb je even een reminder nodig? Op de verpakking zie je een cheetah met een zwarte zonnebril. Ja! Die ja! De makers van deze chips vonden dat het nodig tijd was om iets nieuws aan hun productenlijn toe te voegen. Ze dachten daarbij niet aan een hartige snack maar aan iets heel anders. Ze voegen namelijk twee beauty producten toe aan hun assortiment.

Het eerste product is een oranjekleurige bronzer genaamd Colour De Cheetos en ja, het heeft ook echt de kleur van de Cheetos.

Het tweede product is een parfum genaamd Cheeteau Perfume. Je kunt het misschien al raden: hij ruikt naar Cheetos! De geur bevat kaasextracten en oliën die we terugvinden in de chips. Dus straks ruik je gewoon naar een zakje Cheetos. Of je dat nou lekker vindt is een andere vraag.


De beauty producten zijn te koop via deze website.

Lees ook: Deze YouTuber Kreeg Krullen Dankzij Chips!