Fucking Vet! Lip Tattoo’s Zijn Dé Nieuwe Beauty Trend Voor Het Najaar!

Er komen regelmatige nieuwe trends binnen waarvan we verrast opkijken! Dan denken we: Het kan niet gekker worden! En toch weet iemand er een schepje bovenop te doen waardoor ze ons alsnog weten te verassen. De nieuwste beauty trend is er eentje die we stiekem best wel nice vinden: de lip tattoo.

Franse make-up artiest Violette Serrat, die onder andere creaties voor MAC heeft gemaakt, heeft deze nieuwe trend bedacht. Violette is eerder al met prachtige en wilde creaties gekomen zoals: gouden lippen, koperen wimpers enz. Het is dus geen verassing dat ze weer iets unieks gecreëerd heeft.
Violette is iemand die let op details en dat zie je terug in haar ontwerpen. Ze had de mogelijkheid om iets leuks te doen met de lippen van een model. In haar creatie zie je onder anderen een diamant, hartjes, een roos, een kat en zelfs een cupcake terug.

Dit is een trend die zich snel zal verspreiden onder beauty liefhebbers. Het enige wat ze nodig hebben is een vaste hand. En maak je geen zorgen! De lip tattoo’s zijn niet permanent. Je kunt je moeder dus een hartverzakking besparen!

Lees ook: Dit Is De Haarkleur Trend Voor De Zomer Van 2016!