Wauw: Deze Beauty Vlogger Maakt Inspirerend Filmpje Over Haar Handicap.

Meet beauty vlogger Jordan Bone, na het zien van het filmpje weten we zeker dat je haar nooit meer zult vergeten.

Met armen vol mooie tattoo’s en een lief gezichtje lijkt Jordan een super cool girl waar wij graag mee zouden hangen. Naast coole looks blijkt Jordan ook heel open, eerlijk en dapper te zijn, zo bewijst ze met dit onderstaande filmpje. Bone vertelt: ‘Vaak als ik een filmpje upload krijg ik vragen over mijn handen. The truth is, ik kan ze niet bewegen, openen of sluiten. 10 jaar geleden raakte ik verlamd door een auto ongeluk. Het feit dat ik nu instaat ben mijn make-up mooi genoeg aan te brengen zodat ik dat met jullie kan delen is een enorme prestatie voor mij.’

En dat is het zeker, haar mooie make-up vrije confession waarin ze haar ‘Beautiful Struggle’ uitlegt, heeft tot vandaag meer dan 3.3 miljoen views opgeleverd. Dat is niet alleen inspirerend maar ook heartbreaking en hartverwarmend. Echter heeft het haar wel een hele hoop nieuwe supporters, fans en volgers opgeleverd.

Take a look for yourself. Wij zijn fan!

Lees ook: Heftig: Fitness Blogger post heartbreaking filmpje over huiselijk geweld.