Wauw! Camouflage Haar Is De Nieuwste Trend Op Gebied Van Fel Haar!

Het kleuren van je haar in een opvallende kleur is weer helemaal in. Van opvallende primaire kleuren tot zachte pasteltinten, een mooi kleurtje zorgt voor een opvallende look. Toch durft niet iedereen meteen voor deze opvallende look te kiezen. Een kleurenspecialist uit Singapore bedacht hier een oplossing voor: een gecamoufleerde gekleurde look!
foto: pinterest

foto: pinterest

Het rocken van een opvallende haarkleur is niet altijd handig. Net als een tattoeage en piercings zorgt het ervoor dat je opvalt, wat niet altijd handig is. Een tatoeage kan je echter verbergen met kleding. Een piercing in je oor kan je wegwerken achter een lok haar. Een coole opvallende haarkleur is echter moeilijker om te verbergen. Of toch niet?

Jaye uit Singapore droomde van een oilslick look, een look waarbij blauw haar overloopt naar paars. Zij wilde echter deze stoere haarkleur ook kunnen verbergen wanneer dat nodig was. Don Tan, een kleurenspecialist van het Ritz -Carlton Spa in Singapore, nam de uitdaging aan en creëerde een werkelijk meesterwerk. Hij verfde Jaye’s haren in de kleuren die zij wilde, maar liet de bovenste laag van haar haren natuurlijk. Het resultaat? Op het eerste gezicht zie je Jaye’s donkerbruine lokken. Maar wanneer ze met haar handen door haar haren gaat, veranderen haar donkerbruine lokken in opvallende, coole blauwe en paarse lokken! Boring by day, bright at night!

Bekijk de gecamoufleerde kleurrijke lokken van Jaye hieronder:

Lees ook: Ben Jij Net Als Wij Gek Op Macarons? Dan Is De Nieuwe Macaron Haartrend Iets Voor Jou!