Wauw! Blackberry Brengt Een Nieuwe Telefoon Uit!

Mijn eerste telefoon met internet was een Blackberry. Ik voelde me er des tijds super hip mee omdat al mijn Hills-vriendinnen er ook eentje hadden. Hup designer tas aan je arm hangen en je blackberry in je ene hand om op te staren terwijl je in je andere hand achteloos een koffie van de Starbucks vasthield, of een ander hip drankje.Wat de the Hills-sterren ook deden, die Blackberry zat aan hun hand geplakt.

Afbeeldingsresultaat voor lauren conrad blackberry

Afbeeldingsresultaat voor lauren conrad blackberry

Afbeeldingsresultaat voor lauren conrad blackberry

En tja, zo cool wilde ik ook zijn. Dus ook ik liep met mijn (faux) designerbag, koffie en blackberry (de goedkoopste versie, dat wel) door de stad. Eerlijk? Ik mis die tijd. De tijd waarin LC mijn heldin was en ik begin 20 was en alles nog simpel leek. Ik weet het, die tijd komt niet terug. LC wordt moeder en ook ik tik binnen enkele jaren de dertig aan. Ik heb inmiddels een bedrijf, een huis en veel financiële verplichtingen. Begrijp me niet verkeerd: ik hou van mijn leven nu! Maar een beetje nostalgie op zijn tijd kan geen kwaad. Daarom ben ik best blij dat Blackberry me een beetje van mijn begin twenties terug kan geven. Blackbery brengt namelijk een nieuw toestel op de markt.

Naar verluid komt er dit jaar nog een nieuw model aan. Het toestel zal waarschijnlijk ‘Mercury’ gaan heten. Het bedrijf TCL, ook bekend van Alcatel, is sinds kort verantwoordelijk voor het uitbrengen van Blackberry’s. Het bedrijf heeft een teaser online gezet van de nieuwste Blackberry met het bekende QWERTY-toetsenbord.

De smartphone zal gaan draaien op een Android 7.0 Nougat-systeem. Dit schijnt een van de best beveiligde Android systemen te zijn. Best een slimme zet om veiligheid boven aan te zetten. Het werkgeheugen is 3 GB en de opslagruimte 32 GB.

The Hills als jij niet terugkomt, dan creëer ik mijn eigen Blackberry real life soap in deze tijd!