Wauw! 4D Haarkleuring Wordt Dé Nieuwe Haartrend Van Dit Najaar!

Bij de klassieke haarkleur voor een meisje uit L.A. wordt vaak toch gedacht aan blond. En eerlijk; er is een hoop gaande in that dreamy city. De ene shade of blonde is net iets meer pinnable dan de rest; en nu hebben de vrouwen in L.A. een wel heel gave haartrend uitgevonden: ‘4D Hair color’.

Het idee is afkomstig van Matt Rez, een kleurspecialist van de Meche Salon. Hij is overigens ook de kapper van Chiara Ferragni, Lea Michelle en nog meer celebs. Volgens Rez is de nieuwe 4D haarkleuring de manier waarop we in de toekomst ons haar zullen kleuren; de innovatieve nieuwe techniek zorgt voor geweldige blondines maar werkt ook goed voor rood haar en bruin haar. Zeg maar vaarwel tegen de balayage; dit wil je!

Ok het heet dus 4D Hair Color maar wat is het? Tijdens het kleuren worden vier elementen gebruikt om het contrast te versterken en dimensie te creëren. Volgens Rez missen de kleuringen die we tegenwoordig krijgen vaak een dimensie; waardoor je een 3D kleuring krijgt. Rez vertelt: “There’s a lot of beautiful hair color out there. I see it all the time. I see really nice tones, highlights, lowlights, but it’s always missing one of the four elements. And the hair color can’t be perfect unless it has all four.”