Volgens Jouw Sterrenbeeld Past Dit Type Man Het Best Bij Je!

Ben jij op zoek naar Mr. Right of Mr. Right Now en weet je niet waar je moet beginnen? De sterren weten veel over je liefdesleven! Welke mannen moet je opzoeken en welke kan je beter vermijden? Wij vertellen het je! 

Ram (21 maart – 19 april)
Jij als ram bent een vrouw die de uitdaging uitgaat, je bent onafhankelijk en kan zo nu en dan best fel overkomen. Je bent een stabiel persoon, denkt logisch na en je hebt veel wilskracht.

Jongens Met Wie Je Moet Daten:
Kreeft
Een kreeft is charmant en voelt zich zeker aangetrokken tot rammen. Hij houdt van een uitdaging en probeert het beste uit jou naar boven te brengen.

Vissen
Naast de kreeft is een vis ook iemand die goed bij je kan passen. Hij is erg gevoelig, betrouwbaar en zal veel voor jou over hebben.

Jongens Met Wie Je NIET Moet Daten:
Tweeling
Jij als ram moet zeker weten niet daten met een tweeling. Rammen zien Tweelingen snel als misleiders en dat is wel het laatste dat je wilt in een relatie.

Leeuw
Een leeuw domineert graag en is net als een ram onafhankelijk. Jullie zullen elkaar dus snel afstoten.

Stier (20 april – 20 mei)
Jij als stier houdt van de kleine, fijne dingen in het leven en daarnaast kan je heel erg genieten van luxe. Je bent echt toegewijd aan je vriend en je zal altijd meer uit je relatie proberen te halen.

Jongens Met Wie Je Moet Daten:
Stier
Ze zeggen soms; ‘soort zoekt soort’ en dit klopt zeker weten bij de stieren. Een stier kan zeker weten jouw zielsverwant zijn. Hij zal goed op je afstemmen en jullie zitten meestal op hetzelfde niveau.

Kreeft
Een kreeft kan zich goed verplaatsen in de gevoelige en emotionele behoeftes die wij meisjes kunnen hebben. Daarnaast vullen jullie elkaar aan.

Jongens Met Wie Je NIET Moet Daten:
Leeuw
Een leeuw kan veeleisend zijn en vraagt misschien veel tijd van je. Hij zal waarschijnlijk ook geen grote fan zijn van jouw kijk op het leven..

Boogschutter
Een stier heeft helemaal niets gemeen met een boogschutter. Het zal dus niet snel gezellig worden..

Tweeling (21 mei – 20 juni)
Weegschalen zijn meisjes die van romantiek houden. Ze zijn zuiver van hart, veelzijdig, avontuurlijk, vriendelijk en geloven in ware liefde. Daarnaast maken ze snel vrienden.

Jongen Met Wie Je Moet Daten:
Kreeft
Ook de kreeft is een groot voorstander van de liefde en ook altijd opzoek naar zijn ware liefde. Jullie begrijpen elkaar in alle opzichten, je zult je nooit vervelen met een lieve kreeft als vriend.

Weegschaal
Met een weegschaal ben jij duidelijk in balans. Zowel op fysiek als mentaal vlak. Hij is onafhankelijk en jij flexibel. Jullie zullen elkaar hierdoor goed aanvullen.

Jongens Die Je NIET Moet Daten:
Schorpioen
Jij als tweeling bent veel te relaxed voor een schorpioen. Schorpioenen zijn snel jaloers en proberen banden te breken. Jij zoekt juist stabiliteit en daarom is de Schorpioen niet de juiste optie voor jou.

Maagd
Een maagd is te rustig voor je. Jij bent een mens dat graag onderneemt en alles wil aanpakken, dit kan een negatieve uitwerking hebben op de maagd. It’s nothing personal!
Kreeft (21 juni – 22 juli)
Jij als kreeft hebt ambities, bent vriendelijk en voelt je aangetrokken tot mensen die dezelfde passies delen. Je bent misschien iets aan de gevoelige kant (daar is helemaal niets mis mee) maar daarnaast heb je ook gevoel voor humor en laat je anderen graag lachen.

Jongens Met Wie Je Moet Daten:
Weegschaal
Deze jongens zijn stabiel en erg zelfverzekerd. Hij houdt van balans in zijn leven, hij voelt zich aangetrokken tot jouw karakter. En jij zal je altijd veilig voelen bij een weegschaal.

Stier
Een stier is down-to-earth. Hij zal jou altijd troosten als je weer eens een emotionle bui hebt. Wie wilt dat nou niet?!

Jongens Met Wie Je NIET Moet Daten:
Schorpioen
Een schorpioen heeft net als een kreeft veel ambities. Daarom kan hij misschien iets te ambitieus voor jou zijn. Ook kan hij erg snel jaloers worden.

Maagd
De maagd kan erg verlegen zijn. Hierdoor kan de communicatie een beetje stroef verlopen en dat is iets wat je zeker weten niet wilt hebben.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)
De leeuw heeft een grote ego en dat weet je. Leeuwen vinden het geweldig om aanbeden te worden. In een relatie ben je erg loyaal en standvastig.

Jongens Met Wie Je Moet Daten:
Tweeling
Hij is zachtaardig en zal een leeuw zeker weten geliefd laten voelen. Hij bewondert jouw persoonlijkheid en zal niet snel afgeschrikt worden.

Schorpioen
Een schorpioen zal niet egoïstisch zijn in een relatie. Hij zal jou lief hebben en net als jij erg loyaal zijn.

Jongens Met Wie Je NIET Moet Daten:
Waterman
Een waterman geeft te snel toe in een relatie met een leeuw. Dit zal voor jou erg saai worden. This is a no go!

Steenbok
Een steenbok is erg ontspannen en heeft zelf ook ambities. Een leeuw kan zich snel verwaarloosd voelen. Daarnaast wil jij ook graag structuur in je leven en een steenbok zal dit jou helaas niet kunnen bieden.

Maagd (23 augustus – 22 september)
Een maagd is erg attent en rustig. Je bent erg kwetsbaar maar probeert dit juist te verbergen. En daarom kunnen mensen je niet zo snel peilen.

Jongens Met Wie Je Moet Daten:
Weegschaal
Weegschalen zijn erg standvastig. Vindt hij je leuk? Dan zal hij alles op alles zetten om jouw hart te veroveren. Hij is erg zorgzaam en is een logische denker. Hij zal nooit maar dan ook nooit jouw hart proberen te breken.

Steenbok
Een steenbok zal jou helpen uit je schulp te komen. Hij laat zich niet snel uit het veld slaan. Bij een steenbok voel jij je ook echt op je gemak en voor hem zal jij je snel openstellen.

Jongens Met Wie Je NIET Moet Daten:
Kreeft
Omdat jullie beide gevoelig zijn is het niet handig om een relatie te beginnen.

Vissen
Vissen lijken heel erg op maagden. Het kan soms in je voordeel werken maar in dit geval zal het zeker weten in je nadeel werken.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)
Een weegschaal is altijd op zoek naar een uitdaging. Denkt logisch na, is evenwichtig en zal nooit genoegen nemen met iets dat niet het beste is. Daarnaast ben je ook erg gedreven en kan je geweldig communiceren.

Jongens Met Wie Je Moet Daten:
Boogschutter
Een boogschutter is een vrije geest en denkt altijd rationeel. Dit sluit erg goed aan bij een weegschaal.

Leeuw
Leeuwen en Weegschalen zijn loyale partners. Ze dagen elkaar uit en het kunnen echte soulmates worden.

Jongens Met Wie Je NIET Moet Daten:
Steenbok
Een weegschaal houdt van structuur. Een steenbok is dol op avontuur, houdt van zijn vrijheid en kan erg lui zijn. Dit kan gaan botsen.

Vissen
Een weegschaal kan erg open zijn en vissen kunnen dit misschien niet waarderen.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)
Een schorpioen is één van de meest uitdagende personen. Ze zijn er emotioneel, jaloers en gepassioneerd. Hebben gevoel voor humor en ze zijn zeker niet op hun mondje gevallen.

Jongens Met Wie Je Moet Daten:
Steenbok
Steenbokken zijn erg kritisch en hebben heel veel geduld. Jullie genieten van elkaars gezelschap.

Leeuw
De leeuw en schorpioenen voeden elkaars passie aan. Allebei zijn ze erg loyaal en brengen elkaar in evenwicht.

Jongens Met Wie Je NIET Moet Daten:
Schorpioen
Jullie lijken veels te veel op elkaar. Dit zal heel erg gaan botsen.

Tweeling
Een tweeling is erg romantisch. Dit kan voor een schorpioen iets te cheesy overkomen.

Boogschutter (22 november – 21 december)
Boogschutters kennen geen angst. Ze zijn gek avontuur, vrijheid en houdt totaal niet van drama.

Jongens Met Wie Je Moet Daten:
Ram
Boogschutters & rammen zijn sociale vlinders en delen allebei een voorliefde voor avontuur. En beiden houden ze niet van een relatie vol met drama.

Waterman
Er zijn misschien weinig overeenkomsten maar toch klikken deze twee met elkaar. Expect The Unexpected!

Jongens Met Wie Je Niet Moet Daten:
Stier
De stier houdt van stabiliteit. Avontuur spreekt hem niet echt aan. Helaas gaat dit dus niets worden.

Maagd
Een maagd houdt van rust en orde. Een boogschutter kan erg chaotisch zijn, iets waar een maagd niet op zit te wachten.

Steenbok (22 december – 19 januari)
Een steenbok werkt doelgericht maar is ook erg gezellig. Ze hebben een fantastisch gevoel voor humor. Ze kunnen soms erg introvert zijn maar dat betekent ook dat erg geduldig zijn.

Jongens Met Wie Je Moet Daten:
Vissen
Vissen zijn erg gevoelig en zullen ervoor zorgen dat de steenbok zich erg op zijn gemak voelt. Ook zal hij er altijd voor zorgen dat jij je altijd maar dan ook altijd veilig voelt.

Maagd
De maagd is de soulmate van een steenbok. Ze vullen elkaar goed aan en zullen altijd erg gelukkig met elkaar zijn.

Jongens Met Wie Je NIET Moet Daten:
Leeuw
Een leeuw is erg onvoorspelbaar. Hij staat graag in het middelpunt van de belangstelling dit is iets wat een steenbok koud laat.

Ram
Een ram kan soms erg roekeloos zijn terwijl een steenbok liever doelgericht werkt.

Waterman (20 januari – 18 februari)
Watermannen lijken vaak extravert maar zijn dat zeker niet. Ze waardeert haar vrijheid en willen nergens aan gebonden zijn.

Jongens Met Wie Je Moet Daten:
Weegschaal
Een weegschaal kan zich makkelijk aanpassen aan de flexibele waterman. Ze zijn beiden intelligent, creatief en houden van spanning.

Tweeling
Beiden zijn erg charmant en hebben alleen oog voor elkaar. Ze vullen elkaar goed aan.

Jongens Met Wie Je NIET Moet Daten:
Schorpioen
Een schorpioen kan erg jaloers zijn en daarnaast kunnen ze ook snel boos worden als ze even geen aandacht krijgen.

Vissen
Vissen zijn niet echt onafhankelijk, ze hebben vaak veel aandacht en zorg nodig. Iets waar een waterman niet mee kan samen werken.

Vissen (19 februari – 20 maart)
Vissen zijn moeilijk te begrijpen. Ze zijn erg gevoelig, creatief en emotioneel. Daarnaast zijn ze ook verlegen en echte denkers.

Jongens Met Wie Je Moet Daten:
Kreeft
Beiden zijn in harmonie met hun emotie en andere gevoelens. Dit delen ze dan ook maar al te graag.

Steenbok
Steenbokken kunnen soms erg dromering zijn. Maar dat maakt een vis niet uit. Steenbokken zullen ervoor zorgen dat jij je geliefd voelt!

Jongens Die Je NIET Moet Daten:
Tweelingen
Tweelingen zijn soms iets te eerlijk. Iets waar vissen moeilijk mee om kunnen gaan. Hierdoor kunnen hun gevoelens snel gekwetst worden.

Weegschaal
Deze twee zullen elkaar niet goed aanvullen. Weegschalen zeggen snel waar het op staat en soms kan de waarheid erg hard aankomen voor vissen.

Lees ook: Deze Tattoo Past Bij Jou Op Basis Van Je Sterrenbeeld!