Volgens Je Sterrenbeeld Is Dit Iets Wat Je Nooit Zult Toegeven!

We hebben allemaal wel iets wat we eigenlijk niet zo fijn vinden aan onszelf. Je hoort het regelmatig van anderen of je merkt het gewoon zelf. Maar zul je dat ooit toegeven? Natuurlijk niet! Je sterrenbeeld vertelt je wat die dingen precies zijn:

Ram
De ram is gewend om een rolmodel te zijn voor anderen. Ze zijn meestal resultaatgericht en hebben alles op een rijtje. De ram zal echter nooit toegeven, dat ze soms geen idee hebben wat ze doen. Ze willen namelijk niet zwak overkomen, vooral niet bij hun baas.

Stier
Stieren zullen nooit toegeven dat ze fout zitten. Ze hebben teveel trots om toe te geven dat ze een fout hebben gemaakt. Ze zullen wel proberen om een fout goed te maken, maar je zult de woorden, Ik zat fout, nooit horen. Ze zullen nooit hun excuses aanbieden.

Tweeling
De tweeling maakt vaak beloftes die ze breken en dat weten ze. Ze zullen ja zeggen tegen een afspraak en wanneer ze thuis aankomen, zijn ze opeens van gedachten veranderd. Daardoor zeggen ze vaak afspraken af en breken ze een heleboel beloftes. Ze zullen dit echter nooit toegeven.

Kreeft
Een kreeft kan vaak hard en gevoelloos overkomen, maar ze zullen nooit toegeven dat ze eigenlijk heel gevoelig zijn. Een bepaalde opmerking kan ze kwetsen en ze ‘s nachts wakker houden. Ze zullen dat alleen niet laten merken omdat ze niet willen dat mensen weten dat ze gevoelig zijn.

Leeuw
Leeuwen kunnen er niet tegen wanneer een ander ze overtreft. Ze staan zelf graag in de spotlight en vinden het niet leuk wanneer een ander de show steelt. Ze zullen een ander echter blijven motiveren om zelfverzekerd te zijn. Zo hoeven ze niet toe te geven dat ze het eigenlijk niet leuk vinden.

Maagd
Maagden zijn perfectionisten en hebben alles onder controle. Soms fantaseren ze echter over hoe het zou zijn om dingen een beetje los te laten en een ‘go with the flow’ mentaliteit te hebben. Ze zullen nooit toegeven dat ze de meningen van anderen belangrijk vinden.

Weegschaal
Weegschalen helpen anderen vaak! Daarom zullen ze nooit toegeven dat zij op bepaalde momenten ook hulp nodig hebben, vooral wanneer ze in de put zitten. Ze vinden het leuk om degenen te zijn die anderen helpen en willen niet degenen zijn die geholpen worden.

Schorpioen
Een schorpioen zal nooit toegeven dat hij of zij een hartenbreker is. Ze vinden het leuk om hun charmes in te zetten en een heleboel aanbidders te hebben. Het ene moment willen ze alles van je weten en het andere moment, zijn ze je alweer vergeten. Ze vinden het krijgen van aandacht gewoon heel leuk.

Boogschutter
Boogschutters zijn te vergevingsgezind. Wanneer iemand ze pijn doet, is het geen probleem voor de boogschutter om ze weer een kans te geven. Ze bedenken vaak smoesjes voor degenen die ze liefhebben, zelfs als ze weten dat die persoon geen vergeving verdiend. Maar dat geven ze niet toe.


Steenbok
Steenbokken zullen nooit toegeven dat ze zich eenzaam voelen. Ze zetten altijd een blij gezicht op en focussen zich op hun carrière. Maar dat kan heel eenzaam worden. Ze zullen anderen nooit het gevoel geven dat ze iemand nodig hebben.

Waterman
Een Waterman zal niet snel toegeven dat ze spijt hebben van een beslissing. Dat komt omdat ze zichzelf proberen te overtuigen dat ze geen slechte beslissingen kunnen maken. Ze zullen anderen vertellen dat ze iets goeds hebben gedaan terwijl ze er eigenlijk spijt van hebben.

Vissen
Vissen zullen nooit toegeven dat ze mensen wegduwen. Ze geven anderen de schuld voor het feit dat ze weglopen uit hun leven en zien niet in dat zij er misschien iets mee te maken kunnen hebben. Daarnaast maken ze van elke situatie een drama.

Lees ook: Zo Laat Jij Volgens Jouw Sterrenbeeld Zien Dat Je Iemand Leuk Vindt!