Volgens Geruchten Wordt De iPhone 8 Insane!!

Ik heb mijn iPhone 6 nu ongeveer een jaar. En eerlijk, ik vind dat ik alweer toe ben aan vervanging. Ik weet het, het klinkt snobistisch en dat is het ook zeker. Daarom doe ik nog een jaar met mijn iPhone 6 en moet ik niet zeuren. De iPhone 7s sla ik dan ook over en ik wacht met smart op de nieuwe iPhone 8 die naar verluidt beter, mooier en geweldiger wordt dan enig andere telefoon die ooit op deze aardbodem heeft rondgeswiped. 

Afbeeldingsresultaat voor iphone 8 youtube cosmopolitan

Thrillist nam contact op met een aantal Apple experts om alvast wat informatie los te peuteren rondom de nieuwe iPhone 8 en wat daaruit kwam is veel belovend. De telefoon zal beschikbaar zijn in drie verschillende modellen en uitkomen in verschillende formaten. Daarnaast zullen afbeeldingen meer ‘poppen’ op het scherm en – wat een dikke hoera van mij kant oplevert – zal de Home-button niet meer bestaan. Grootste pre: Wireless charging!

Daarnaast zal hij een gebogen scherm hebben. Een beetje zoals bij de Samsung Galaxy S7 edge en de Note7 (RIP). Daarnaast zou zowel de voor- als de achterkant compleet uit glas bestaan dat geconnect wordt via een metalen frame – een beetje zoals bij de iPhone 4 & 5 maar dan beter.

Uiteraard waren we al erg blij met de komst van Touch-ID. Maar met de iPhone 8 zal Apple de beveiliging van je, oh zo dierbare, smartphone nog een level hoger leggen. Door een lek bij een Chinese chip maker wordt vermoedt dat de 8 zal beschikken over een iris-scanner. Wat betekent dat je je telefoon voortaan kunt unlocken door enkel in het kleine cameraatje boven je scherm te kijken.

Dat klinkt als een hele hoop Mission Impossible-style shit! Ik ben er stiekem helemaal dol op maar wordt er ook een beetje bang van. Bring it on, APPLE!