Van Donker Naar Blond Zo Deed Ik Het! En Ook Jij Kunt Een Blondeer Behandeling Winnen!

Al eerder schreef ik een post over het blonderen van mijn donker bruine haar. In september liep ik in de Monki en werd ik stapel verliefd op een model met licht asblond haar. En ondanks dat haar haar alles was, wat het mijne niet was wist ik het zeker: ook ik zou er ooit bijlopen met licht asblonde lokken. 

Mijn donker bruine haar

Mijn donker bruine haar

De weg ernaartoe bleek lang.. Mijn eerste blondeer-sessie mislukte compleet (en ik had een hele dure bekende kapper uitgekozen), mijn haar was touwig, dof en onhandelbaar en alles behalve blond.. Drie dagen later werd mijn haar ‘gefixed’ maar het bleef om te janken.. Een droge bos stro, die ik elke nacht vol moest smeren met olie, maar mét highlights dat wel.

Mijn haar na de 'fix' sessie (het lijkt op de foto een stuk gezonder dan het in het echt was)

Mijn haar na de ‘fix’ sessie (het lijkt op de foto een stuk gezonder dan het in het echt was)
Twee maanden later ben ik naar een andere kapper gestapt en met resultaat, mijn haar werd weer een stuk opgelicht en was toen een warm blonde kleur. Niet mijn einddoel maar ik kon weer over straat zonder me te hoeven schamen (fijn!).

Mijn haar na de tweede sessie

Mijn haar na de tweede sessie

Inmiddels zijn we 5 maanden verder en was het moment eindelijk daar. Ik riep de hulp in van de super lieve Cindy van Weiss Hairartist en ze heeft werkelijkwaar wonderen verricht op mijn haar! Het is licht asblond, straalt, is zacht en er hoefde (in tegenstelling tot de eerste keer) vrijwel niets van mijn lengte af. Echt een aanrader dus. In onderstaand filmpje kun je mijn behandeling volgen en heb ik Cindy wat vraagjes gesteld over blonderen. Heb jij nog extra vragen? Laat ze dan achter in de comments op ons YouTube kanaal zodat Cindy ze kan beantwoorden.

Haar na behandeling bij Weiss Hairartist

Haar na behandeling bij Weiss Hairartist

Haar nu
WINNN!!! Ook jij kunt precies dezelfde behandeling winnen als ik heb ondergaan. Wat je moet doen?! Like onze Facebook-pagina & de post. Like de Facebook-pagina van Weiss Hairartist en subscribe op ons YouTube Kanaal!