Transgender Man Is In Shock Wanneer Hij Erachter Komt Dat Hij Zwanger Is!

Transgender Kayden Coleman, 29, was in shock toen hij erachter kwam dat hij zwanger bleek te zijn. Kayden kreeg al 10 jaar hormoon behandelingen en had niet verwacht dat hij na al deze mannelijke hormonen nog zwanger zou kunnen raken, aldus The Daily Mirror. 

 

Jayden zei dat hij last kreeg van een opgeblazen buik en rugpijn, nadat hij op aanraden van de dokter een korte break van 6 weken had genomen van zijn behandelingen omdat hij binnenkort een borst-verwijderende operatie zou ondergaan. Hij had echter nooit verwacht dat zo’n korte break van de hormonen ervoor kon zorgen dat hij zwanger zou raken. Hij maakte hier zelfs nog grappen over met zijn partner Elijah, 27. Samen bespraken ze dat hij mogelijk zwanger was, maar gingen ervan uit dat dit in werkelijkheid onmogelijk zou zijn. Toen hij toch een zwangerschapstest deed en naar de dokter ging, bleek hij al 21-weken zwanger te zijn. ‘Ik deed diezelfde avond een test. Ik was nerveus en een beetje zenuwachtig. Het resultaat was duidelijk maar ik kon het niet geloven,’ aldus Kayden tegen Mirror.

Okay let's do this! Everybody tag @tamarbraxtonher and hashtag #theshadycolemansonTheReal

A photo posted by TheShadyColemans (@theshadycolemans) on

Het koppel realiseerde zich dat Kayden nu aan hun vrienden en familie moest gaan vertellen dat hij transgender was, terwijl de meeste dit niet wisten. Elijah gaf aan dat zijn familie zelfs onaardig was toen ze het nieuws hoorden, maar dat ze het koppel nu accepteren en dat het kind bij het gezin hoort.

Inmiddels hebben Kayden en Elijah een dochtertje van 22 maanden oud genaamd Azalea. Ze kunnen hun leven niet meer voorstellen zonder het kleine wondertje, als ze vijf is willen ze haar vertellen hoe ze ontstaan is. kayden zegt dat hij er ‘niets groots’ van wil maken. ‘Zolang Azaelia liefde en zorg krijgt denk ik niet dat ze zich er druk om zal maken.’

Inmiddels post het stel super lieve foto’s van hun cute little family op Instagram, zo lief!
Lees ook: Dit transgender model verovert momenteel Instagram!