Taylor Swift En Zayn Malik Brengen Een Videoclip Uit Voor Hun Nummer In Fifty Shades Darker!

Voor degenen die het nog niets wisten: Taylor Swift en Zayn Malik hebben samen een nummer opgenomen voor de film, Fifty Shades Darker. Als je het liedje nog niet hebt gehoord, ga hem dan snel luisteren! Want hij is namelijk keigoed. Als je dan toch bezig bent, kijk dan ook even naar hun emotionele videoclip die ze onlangs uitbrachten. Hier spelen de twee namelijk getormenteerde lovers. 

Van de week werd er een teaser voor de muziekvideo van Taylor en Zayn online gegooid. Dit was voor het nummer, I Don’t Wanna Live Forever die bij de officiële soundtrack van de film Fifty Shades Darker hoort die op 9 februari in de bioscoop te zien is.  

Taylor schreef het nummer voor de film samen met Sam Dew en Jack Antonoff. Daarna benaderde ze het vriendje van haar squad member, Gigi Hadid, of hij het liedje samen met haar wilde zingen.

Het nummer wordt gezien als een break-up nummer aangezien het lyrics heeft zoals: I got one thing stuck in my mind/Wondering if I dodged a bullet or just lost the love of my life, Dit sluit perfect aan op het plot van de film.

In de videoclip zie je hoe Zayn uit frustratie een hotelkamer vernield en ook Taylor zie je haar frustraties uiten. Ben je benieuwd geworden naar het liedje en de video? Luister en bekijk het dan snel:

Lees ook: Film Tip: Waarom Je 50 Shades Darker Moet Zien!