Sporten Wordt Straks Veel Leuker! Je Kunt Dan Namelijk Sporten In Een Drijvende Sportschool!

Ja hoor, nu het nieuwe jaar weer begonnen is, stappen mensen massaal de sportschool in om alle calorieën van de feestdagen te verbranden. De eerste weken gaat dit meestal nog goed, maar dan wordt het lastiger en ga je steeds minder langs de sportschool. Dat houdt binnenkort op. Je kunt straks namelijk sporten met een prachtig uitzicht.

In Parijs wordt momenteel gewerkt aan The Paris Navigation Gym. Wat is dit precies? Het is een echte drijvende sportschool! Architect, Carlo Ratti, kwam met het idee van deze drijvende sportschool dat eruit ziet als een soort boot. Hij wilde mensen zo inspireren om meer te bewegen.

In de drijvende sportschool zullen onder andere cross- en hometrainers komen te staan. En guess what? De sportschool vaart door de stad door middel van de fitness apparaten. Wanneer mensen dus beginnen met sporten, beweegt de boot.

Er passen in totaal 45 mensen in de sportschool. Deze boot zal glazen wanden en een glazen dak hebben waardoor je gewoon van het uitzicht in Parijs kunt genieten. Begin 2018 zou hij af moeten zijn. Misschien is dit ook leuk voor in Amsterdam?

Lees ook: Vergeet Trump! Disneyland Parijs Zoekt 8.000 Nieuwe Medewerkers!