Snapchat Komt Met Mega Verandering: Je Snaps Blijven Vanaf Nu Forever!

De mooiste feature van Snapchat is toch wel dat je je berichtjes aardig ‘vrij’ kunt sturen. Is je selfiegame niet on point? No problem, hij verdwijnt toch  na een aantal seconden. Een awkward story opgenomen na iets te veel drankjes? Hij verdwijnt in 24 uur – Snapchats geeft je een soort mini-dagboek waarin je al je bullcrap kwijt kan die in een dag verdwijnt zonder een spoor na te laten.. tenminste.. tot nu!

Vanaf vandaag is er een nieuw hoofdstuk aangebroken in de Snapchat geschiedenis: de app heeft een nieuwe feature ontwikkelt genaamd Memories, omschreven als: ‘a personal collection of your favorite moments that lives below the Camera screen.’

Je kan Memories gebruiken om nieuwe verhalen te maken met Snaps die je hebt genomen, of zelfs verschillende Stories combineren tot een langer verhaal. Je kan ook oude Snaps toevoegen aan je laatste Story, maar die krijgen dan wel een frame eromheen om aan te geven dat het verhaal oud is.
Daarnaast krijg je de mogelijkheid om bepaalde Memories op te slaan in een ‘My Eyes Only’ mapje, zodat je veilig door je snaps kan scrollen zonder dat je vrienden verongeluk een van je best-lit nudes zien.

In de aankomende maand wordt de feature langzaam aan uitgerold, en je krijgt een berichtje als hij beschikbaar is voor jou.

Lees ook: Stiekem een screenshot maken op Snapchat? Zo doe je dat!