SHOCKING: Vermoorde Vrouw Duikt Levend Op!

​Dit is een van de meest bizarre verhalen die we in jaren gehoord hebben, een vrouw die volgens de politie in 1984 is vermoord is recentelijk levend gevonden in Duitsland. Volgens The International Business Times is Petra Paszitka, inmiddels 55 jaar, op haar 24e als vermist opgegeven en zowel de autoriteiten als haar familie dachten dat ze was vermoord.

Ze werd voor het laatst gezien op 26 juli 1984, toen ze opweg was naar een tandarts afspraak. Vanaf de tandarts zou de bus naar het huis van haar ouders moeten nemen. Maar ze kwam nooit aan, haar familie nam contact op met de politie en er werd een zoektocht georganiseerd. Een jaar later arresteerde de politie een man die door de media Gunter K. werd genoemd. Volgens de politie gaf de 19-jarige man toe dat hij een 14-jarig meisje had vermoord, in de buurt van de bushalte waar Paszitka de bus nam. Later gaf hij ook toe dat hij Pazsitka zou hebben vermoord in 1989, ze werd officieel dood verklaard.

Iedereen inclusief haar familie en de politie geloofden dat Pazsitka dood was. Tot een aantal weken geleden. De politie deed onderzoek naar een inbraak toen ze haar ondervroegen. Pazsitka vertelde de politie dat de naam op het huis niet haar echte naam was, en ze gaf toe dat zij de vermiste studente van jaren geleden was. Als bewijs liet ze haar oude identiteitskaart ziet.

Pazsitka vertelde de politie dat ze voordat ze verdween geld had gespaard om een appartement te huren en een nieuw leven is begonnen. Ze heeft sindsdien zonder enige legale documenten geleefd, ze had ook geen paspoort of rijbewijs. Ze verdiende haar geld met zwart werk. De woordvoerder van de politie vertelt: ‘Ze gaf verder geen motivatie voor haar verdwijning, ze liet nadrukkelijk weten geen contact met het publiek of haar familie te willen.’ 

Pazstika heeft tot noch toe elk contact met de media afgewezen. Tot dat ze ooit de publiciteit opzoekt kunnen we slechts gissen waarom een vrouw zou willen dat iedereen denkt dat ze dood is.

Lees ook: 26 jarige bruidegom overlijdt 128 dagen na zijn droom bruiloft.