Shocking: Ontvoerde Kleuter Wordt Na 13 Jaar Gevonden!

Hoewel de meeste mensen bang zijn om ontvoerd te worden door vreemden, blijkt een ontvoering door een eigen familielid veel vaker voor te komen dan je zou denken. Ook Julian Hernandez werd op 5-jarige leeftijd ontvoerd door zijn eigen vader, maar hij had het al die tijd helemaal niet door. Na 13 jaar (!) kreeg zijn moeder te horen dat zijn zoon gevonden was en nog leefde. Wow.

Foto: www.insideedition.com

Foto: www.insideedition.com

Toen Julian zich wilde inschrijven voor een universiteit, kwam hij erachter dat zijn sofinummer niet overeenkwam met zijn naam. Toen een schoolmedewerker probeerde uit te vinden wat de oorzaak hiervan was, kwam ze erachter dat de tiener in de database van de Nationale Centrum voor Vermiste en Uitgebuite Kinderen was. Zo kwam de 18-jarige erachter dat hij al die tijd ontvoerd was door zijn eigen vader. Dit is zijn vader:

Foto: Cuyahoga Country Prosecutors Office / AP Photo

Foto: Cuyahoga Country Prosecutors Office / AP Photo

De vader van Julian, Bobby Hernandez, zei 13 jaar geleden dat hij zijn zoon naar school ging brengen. En in plaats van hem echt naar school te brengen, besloot hij nooit meer terug te keren met hem. Met een koffer, knuffel en een lege bankrekening verdwenen de twee. De ouders van Julian waren gescheiden, maar zijn vader had nooit de voogdij.

Na 13 jaar de hoop opgegeven te hebben, kreeg Julian’s moeder het nieuws dat zijn zoon nog leefde. Volgens de politie was de moeder heel erg enthousiast en door het dolle heen. Ahw.

En je vraagt je vast af wat er met Bobby Hernandez is gebeurd. Hij is inmiddels opgepakt, gearresteerd en heeft een welverdiende boete van $250.000. Nice. 

Lees ook: Must read: vader en adoptiezoon willen trouwen.