Onze Geheime Beauty Rituelen Waar Mannen Niets Vanaf Weten!

Het is helemaal OK om awkward dingen te doen om er beter uit te zien als je alleen bent. Het heet me-time om een reden. De wereld en met name mannen hoeven niet te weten hoeveel moeite het écht kost om er zo goed uit te zien. Ook jij hebt waarschijnlijk een aantal maffe beauty routines ontwikkelt, waarvan het wellicht prettig is om te weten is dat jij niet de enige bent die dit stiekem doet!
Schermafbeelding 2015-06-18 om 10.44.04

Tenen Scheren
BUSTED! Niemand wil harige tenen, dus het is echt niet erg om zo nu en dan dat scheermesje over je tenen te halen. Makkelijk & snel!

Gele Teen Nagels
De snelste fix voor gele teen nagels is er keihard overheen lakken (wedden dat jij dit hebt gedaan), alhoewel de beste fix het aanbrengen van een base coat is.

Tandpasta Op Puistjes Smeren 
Voor het laten verdwijnen van dat puistje gaan we heeeeel ver. En met name het slapen met tandpasta op je puistje is een geweldige zit-zapper. Vergeet het spul de volgende ochtend echter niet van je gezicht te vegen als de bel overwachts gaat.

Toilet Seat Covers als Olie Blotters
Wel schone natuurlijk! Erg elegant is het niet, maar soms heb je gewoon een quick fix nodig. En deze bad boys klaren het klusje – zonder je make-up te ruïneren.

Droog Shampoo
Veel mannen denken dat wij wakker worden met prachtig prinsessenhaar, en wij houden deze illusie maar wat graag in stand. Bedankt lieve droog shampoo, dankzij jou lijkt (en ruikt) het alsof we net een heerlijke shampoo beurt hebben ondergaan.
Je Bovenlip Waxen
Niet iedereen, maar veel vrouwen hebben ongewilde donkere haartjes op hun bovenlip. Enne wat mannen dus never nooit mogen weten is dat wij niet geboren zijn met een zacht bovenlipje.

Zelfbruiner
Wanneer mannen je vertellen dat je zo’n prachtige huidskleur hebt, dan vertel je waarschijnlijk niet dat je dit kleurtje hebt verkregen door de hele dag naar kattenpis te ruiken right?!

Lees ook: 10 dingen die mannen over vrouwen denken.