Saw 8 Komt Eraan! En Wij Hebben De Eerste Beelden & Details!

Het is alweer zeven jaar geleden dat de laatste Saw-film in de bioscoop draaide en ergens hadden we het gevoel dat het daarbij bleef. Maar niet is minder waar! Saw 8 is in de maak en de eerste foto’s en details zijn onthult!

Afbeeldingsresultaat voor saw

Succes
Saw bleek in 2004 een enorm succes. Regisseur James Wan, bekend van Insidious en The Conjuring, liet iets compleet nieuws zien op horror-gebied en onze filthy hearts waren er dol op. De Saw-franchise kreeg nog zes vervolgfilms en nu, 13 jaar na het verschijnen van nummer 1, zijn we eindelijk toe aan nummer 8!

https://twitter.com/RottenTomatoes/status/883383762834276352?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.hln.be%2Fhln%2Fnl%2F945%2FFilm%2Farticle%2Fdetail%2F3210045%2F2017%2F07%2F15%2FJigsaw-is-terug-Dit-zijn-de-eerste-beelden-van-Saw-8.dhtml

Voor de eerste Saw film was het budget ‘slechts’ 1 miljoen. Wan slaagde erin met de eerste film meer dan 100 miljoen dollar op te halen. Inmiddels staat de teller van de franchise op 1 miljard. En we vermoeden dat nummer 8 dit zeker zal gaan overschrijden.

De nieuwe film
James Wan is verbonden aan de film als executive producer, maar de regie is in handen van Peter Spierig. Spiering wil nog niet veel loslaten over de nieuwe film maar vertelde aan Entertainment Weekly wel een aantal details: “We hebben een aantal gruwelijk scenes. We zijn niet bang om het extreme op te zoeken,” aldus Spierig. “Maar we gooien er nog een groot mysterie bovenop.”

‘Jigsaw’ begint zoals gewoonlijk met een hoop gruwelijke moorden. Het onderzoek wijst snel in de richting van één man: John Kramer. Vreemd.. wat Jigsaw is al meer dan tien jaar dood..

Benieuwd geworden? Het aftellen kan beginnen – de film zal rond Halloween in de bioscoop te zien zijn!

Lees ook: Horror fans opgelet! Saw 8 komt binnenkort in de bioscoop!