Rihanna’s Nieuwe Kledinglijn Voor Puma Is Geïnspireerd Op Marie Antoinette!

Naast dat Rihanna een geweldige zangeres is, is ze ook nog eens een geweldige modeontwerpster. Zo heeft ze al eerder kleding en schoenen ontworpen voor het merk Puma. Haar nieuwe kledinglijn is echter heel anders dan Rihanna’s gewoonlijke stijl. Haar nieuwe kledinglijn is namelijk geïnspireerd op Marie Antoinette. 

De lancering van Riri’s tweede kledinglijn vond plaats in Parijs vanwege de link met Marie Antoinette. Omdat Puma natuurlijk een sportmerk is, moest de kleding een sportief tintje hebben. Rihanna vertelt dat het een uitdaging was om deze kledinglijn in elkaar te zetten maar hoopt dat mensen het uiteindelijke resultaat leuk vinden. Zij zelf kan niet wachten om de kleding te dragen.

De kledinglijn bestaat uit pastelkleurige sportkleding waaronder sweatpants, vesten en parka’s. Je ziet hier ook kant, korsetten, parels en andere lingerie geïnspireerde sportkleding in terugkomen. Rihanna zegt dat Marie Antoinette deze kleding naar de sportschool zou dragen als er in die tijd sportscholen waren.

De kledinglijn bestaat ook uit accessoires zoals petten, schoenen, tassen enz.:
Lees ook: Rihanna Brengt Opnieuw Super Vette Sneakers Uit Met PUMA!