RENNEN! Harry Styles Is Gespot In Het Nederlandse Dorpje Urk!

De geruchten dat Harry zich in het dorpje zou schuil houden gingen al langer.. Maar inmiddels zijn ze ook echt bevestigd. Harry is aangekomen op Urk voor de opnamen van de nieuwe film ‘Dunkirk’. Geloof je het niet? Een jongen uit Urk genaamd Fokke Baarssen maakte een foto van de knappe One Directioner. 


Of dit echt Harry Styles is valt natuurlijk te betwisten.. We hebben wel eens betere foto’s van hem gezien. Echter is de kans wel erg groot dat het daadwerkelijk Harry is die in het bootje ronddobbert, gezien het feit dat de film in dit dorpje wordt opgenomen.

De film wordt overigens geregisseerd door Christopher Nolan. Zaterdagavond werd hij al gespot toen hij het restaurant Le Mirage in Emmeloord bezocht. Waar de regisseur rustig zijn bordje kon leeg eten zonder gillende meisjes, ligt het verhaal voor Styles toch iets anders. Tot twee weken geleden werd er dan ook geheim gehouden of de zanger daadwerkelijk naar Urk zou komen, omdat men bang was voor een hele horde groupies. Op de set zelf is dan ook niet veel te zien: hij wordt aan alle kanten afgeschermd door hoge zwarte hekken. Beveiligers moeten ervoor zorgen dat niemand de set betreedt. Bovendien worden de opnames een paar kilometer van de kust gedraaid.Mocht het je nou niet lukken een glimp van de zanger op te vangen dan hebben we een schrale troost: Harry zal de hoofdrol vertolken in de film dus heel veel minuten op het witte doek krijgen. In 2017 mogen we genieten van Styles’ acteer prestaties, plan dus maar vast een uitje met je BFF!

Lees ook: OH NO: Harry Styles valt op het podium.