Red Ombre Is Dé Nieuwe Haartrend Voor Het Najaar!

Net als je denkt dat je elke haarkleur gezien hebt, is er weer aan masterlijk geniale kapper die ons weet te verbazen met een nieuw, bizar mooi haarkleurings meesterwerk! Na de pastelkleurtjes van 2016 wordt het tijd voor iets nieuws dit najaar en dat vinden we in deze trend: Red Ombre is dé nieuwe  haartrend voor het najaar!

Ombre had zijn beste tijd toch een beetje gehad zo dachten we – maar met onnatuurlijke kleuringen blijkt er nog een heel spectrum aan onontdekte mogelijkheden in het verschiet te liggen. Indien je alvast aan het shoppen bent voor je fall-closet is dit natuurlijk het uitgelezen moment om daar ook alvast een fall-coupe aan toe te voegen. Na het zien van de afbeeldingen hieronder weten wij zeker dat jij begin september een enkeltje kapper boekt.

Ombre? A definite hot hairstyle trend right now. What’s even hotter? Striking red hair! Combine the two and you’ve got a stunning hair color that turns heads everywhere. These red ombre hair ideas are sure to catch your attention! Burnt Red to Golden Blonde A deep shade of red is left on the upper half[Read the Rest]
Red to Golden Blonde Ombre Hair - Medium Layered Hairstyle for Thick Hair
Red and Blonde Ombre Highlights
Most Popular and Hottest Hair Color

Lees ook: Wil jij gezond haar stop hier dan mee!