Bij Dit Koffietentje Krijg Je Een Echte Puppy Bij Je Koffie!

Ben jij een echte dierenliefhebber? Dan moet je echt langs dit cafeetje in Los Angeles. Daar krijg je namelijk een kopje koffie…en een puppy!

Veel mensen zijn al bekend met het kattencafé in Amsterdam waar mensen voor 3 euro kunnen genieten van koffie en katten. Nu is er ook een puppy café in L.A. waar je kunt genieten van koffie en puppy’s. Maar er is meer!

Als je het goed kunt vinden met je drinkmaatje dan kun je hem adopteren. De honden komen namelijk uit een asiel en zijn op zoek naar een baasje.

De Amerikaanse Sarah Wolfgang werkte 16 jaar lang in verschillende dierenasiels. Ze kwam op het idee voor een hondencafé. Volgens Sarah is het café een comfortabele en leuke plek voor mensen en honden om elkaar te leren kennen.

https://www.instagram.com/p/BAImBfhI_vY/?taken-by=thedogcafe_la

Het hondencafé heeft al een maandje proefgedraaid en dat ging hartstikke goed! 3 puppy’s zijn al geadopteerd. De karaktereigenschappen van de hondjes veranderen ook door dit café, zo was er een gesloten en eenzaam hondje dat helemaal open en speels werd. Sarah laat weten dat niet iedereen zomaar een hondje mee krijgt. Ze wilt ervoor zorgen dat elke puppy een fijne thuis krijgt en dus is ze heel kritisch in het adoptieproces. Het hondencafé opent op 7 april officieel haar deuren.
Dit is een mooi initiatief! Vinden jullie ook niet?

Lees ook: Dankzij Deze Photobooth Foto’s Vinden Asiel Hondjes Sneller Een Nieuw Baasje!