Psst.. Wij Hebben Alle Geheime Feitjes Over De Nieuwe Iphone 6s!

Apple doet misschien wel geheimzinnig over de release datum, maar inmiddels is het toch wel redelijk zeker wanneer de nieuwe versie uitkomt.. Aangezien Apple redelijk voorspelbaar  is met het uitgeven van hun producten, verklappen wij alvast dat dit mega momentje de eerste weken van september zal plaatsvinden. Al eerder schreven we over de opties van de nieuwe iPhone maar de berichtgeving rond het apparaat veranderd momenteel wekelijks. Dit zijn de laatste iPhone 6s updates! 

iphone-6-rose-gold-005

De geruchten gaan dat nieuwe versie op 9 september in de VS gepresenteerd wordt. Daarna hoef je heel lang meer te wachten, want op 26 september zal onze droomtelefoon ook hierin de winkels liggen.
Degene die radicale vernieuwingen verwachten, zullen misschien wel teleurgesteld worden. Deze nieuwe versie zal zeker niet die die heavy Samsung Galaxy SG edge. Er zijn een paar subtiele aanpassingen, maar veel zal je er niet van merken. Doordat Apple geen drastische technische veranderingen heeft doorgevoerd, heeft Apple ons nieuwe kleur-opties gegeven. De Iphone is dalijk in zilver, grijs, goud en ROZE beschikbaar. WHOOP!
De camera is dit jaar the star of the show. En eingelijk is dat wel een van de belangrijkste telefoon-features tegenwoordig right?! Er is extra veel aandacht besteed aan de camera, en met een hoger aantal pixels worden jou shots straks een stuk mooier. We gaan van 8 megapixel naar 12 megapixel!
Indien je net als wij de hoop had dat deze versie goedkoper zou zijn dan de voorgaande versies moeten we je teleurstellen. Ook deze variant zal flink aan de prijs zijn. Dus pak al die extra uurtjes op kantoor die je kan meepakken, the time is now!