Prachtig: Deze Vrouw Is Getrouwd Met De Man Die Haar Leven Redde!

Verhalen zoals deze lees je alleen in boeken of zie alleen in films. Dit zal nooit in het echt gebeuren, denk je dan. Niets is minder waar want dit koppel heeft een romantisch verhaal waarvan je hart zal smelten en waarvan je ervan overtuigd wordt dat echte liefde nog steeds bestaat!

Heather Kruger kwam erachter dat ze leed aan een ernstige leverziekte. Na twee jaar ziek te zijn geweest vertelden de dokters haar dat ze een levertransplantatie nodig had, anders was de kans dat ze de volgende twee maanden in leven zou blijven heel klein. Het krijgen van een orgaan is echter heel moeilijk in Amerika omdat er zoveel mensen op een transplantatie lijst staan.

Toen gebeurde het: een vreemdeling hoorde over Heather’s situatie en besloot haar te helpen. Deze vreemdeling heette Christopher Dempsey. Christopher hoorde over Heather’s situatie via zijn collega die toevallig Heather’s nicht was. Toen hij hoorde dat Heather op het punt stond van overlijden vond hij dat hij haar moest helpen.

Hij liet zich daarom testen in het ziekenhuis en daar bleek dat hij een perfecte match was voor Heather. Weken voor de operatie ontmoetten Heather en Christopher elkaar voor het eerst. Ze groeide steeds dichter naar elkaar toe en gingen zelfs een paar keer uiteten. 8 maanden na de operatie vroeg Christopher haar ten huwelijk.

Nu anderhalf jaar na de operatie zijn Christopher en Heather eindelijk getrouwd. Dat vinden we natuurlijk hartstikke prachtig. We gunnen hun daarom het allerbeste!

Lees ook: Wow! Deze Bruid Overleed Een Dag Voor Haar Bruiloft!