Pakt Kendall Jenner Het Liefje Van Rihanna Af?!

Een maand geleden leek het er nog op dat er iets moois opbloeide tussen Rihanna en formule 1 race champion Lewis Hamilton. De twee werden gespot terwijl ze een wel heel bijzondere jetset ‘date’ hadden. 

Foto: Buzz Foto/REX Shutterstock

Foto: Buzz Foto/REX Shutterstock

De twee waren destijds samen op vakantie in Barbados en veel fans gingen er dan ook vanuit dat de twee meer dan ‘just friends’ waren. Het leek en lijkt dan ook logisch dat een intieme vakantie voor twee op zo’n prachtig romantisch droom eiland meer dan just a ‘casual hangout’ is. Echter, is Hamilton een maand later met een heel andere dame gespot namelijk niemand minder dan Kendall Jenner.

Het 19-jarige model werd in New York gesnapped met Lewis Hamilton. Dit is niet de eerste keer dat de twee samen werden gezien. Al eerder in juni hebben ze samen gefeest op de after party van Drake’s headline appearance bij Wireless festival. Een maand daarvoor was Kendall te gast op zijn jacht in Monaco gedurende het final Grand Prix weekend. Bovendien had Kendall Lewis’ ketting om toen ze het Mercedes Benz team bekeek.

 

Destijds werd er door de media gemeld dat Kendall’s moeder Kris gek was op Lewis en hoopte op een vonk. Ze was van mening dat Lewis een goede invloed op Kendall heeft. Zeker omdat Kendall normaal op bad boys als Chris Brown en Justin Bieber valt.

Echter gingen Kris hopes in vlammen op toen bleek dat Hamilton meer oog had voor Rihanna.. Tot eergisteren dan toen de twee plots weer samen opdoken! Hmm.. wellicht geen spark met Rihanna?

 

Lees ook: Is dit Rihanna’s nieuwe vriendje?